nemzetisport.hu 2018.06.21 13:06 Frissítve: 2018.06.21 14:44

NB II: Szentes távozik Győrből, de nem Boér érkezik a helyére

Eldőlt, hogy nem Szentes Lázárral képzeli el a jövőt a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr vezetősége, de a kisalfold.hu úgy tudja, hogy a közös megegyezéses szerződésbontás ennek ellenére még nem jött létre. Az biztos, hogy nem Boér Gábor ül le a győriek kispadjára.Az már biztos, hogy Szentes Lázár nélkül kezdik meg a felkészülést a labdarúgó NB II következő idényére a győriek, de a szakember utódját még keresi a klub. Az ETO FC vezetősége korábban megegyezett a fiatal edzőgeneráció egyik legtehetségesebb tagjának tartott békéscsabai trénerrel, Boér Gáborral, és a Kisalföld információi szerint az ETO tulajdonosa, Mányi József kivásárolta volna őt érvényes békéscsabai szerződéséből. Boér azonban tegnap visszalépett, így mégsem ő lesz az ETO edzője.

A győrieknél így továbbra is intenzív tárgyalásokat folytatnak a vezetőedzői poszt betöltéséről. Soós Imre ügyvezető-sportigazgató neveket nem árult el a jelölteket illetően, a korábban a médiában, illetve a zuhanyhíradóban megjelent nevek érkezését azonban cáfolta. Ezek szerint Pintér Attila, Egervári Sándor, Bódog Tamás, Lucsánszky Tamás és Várhidi Péter közül egyik sem ül le nyártól az ETO kispadjára.

A játékoskerettel kapcsolatos hír, hogy a Nemzeti Sport információi szerint elképzelhető, hogy távozik a klubtól a 26 esztendős Tajthy Tamás. A középpályás iránt másik két NB II-es klub, a Mosonmagyaróvár és a Csákvár érdeklődik.

A győriek azonban szerződtethetik a 34 éves Molnár Pétert. A Paksi FC kapusa korábban védett az ETO-ban, és van rá esély, hogy visszatér a klubhoz.

Az ETO-val kapcsolatos további hír még, hogy a klub honlapjának beszámolója szerint újabb sikeres műtéten esett át a márciusban a Cegléd elleni mérkőzésen súlyos koponyasérülést szenvedő Koszó Balázs. A védő egy lépéssel ismét közelebb került a felépüléshez, ezúttal egy implantátumot ültettek be az orvosok a sérült részre.

A Győr egyébként hétfőn kezdi el a felkészülést a következő idényre.

2020.01.17 22:00:17

Labdarúgó NB II THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Fáy utcában komolyan számolnak vele.

2020.01.16 11:11:59

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Új klubmodell, feljutás esetén is csak magyar játékosokat szeretnének szerepeltetni – interjú Nagy Miklós tulajdonos-klubigazgatóval.

2019.12.27 09:15:35

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

„Az a célunk, hogy minél jobb körülmények között a lehető legjobb játékosok nevelésével segítsük a magyar labdarúgást.”

2019.12.19 15:02:23

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Csákvár és a Siófok az ősz meglepetése • A Szeged a legjobb újonc • A Vasas és a Haladás csalódást okozott.