nemzetisport.hu 2018.06.21 13:06 Frissítve: 2018.06.21 14:44

NB II: Szentes távozik Győrből, de nem Boér érkezik a helyére

Eldőlt, hogy nem Szentes Lázárral képzeli el a jövőt a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr vezetősége, de a kisalfold.hu úgy tudja, hogy a közös megegyezéses szerződésbontás ennek ellenére még nem jött létre. Az biztos, hogy nem Boér Gábor ül le a győriek kispadjára.Az már biztos, hogy Szentes Lázár nélkül kezdik meg a felkészülést a labdarúgó NB II következő idényére a győriek, de a szakember utódját még keresi a klub. Az ETO FC vezetősége korábban megegyezett a fiatal edzőgeneráció egyik legtehetségesebb tagjának tartott békéscsabai trénerrel, Boér Gáborral, és a Kisalföld információi szerint az ETO tulajdonosa, Mányi József kivásárolta volna őt érvényes békéscsabai szerződéséből. Boér azonban tegnap visszalépett, így mégsem ő lesz az ETO edzője.

A győrieknél így továbbra is intenzív tárgyalásokat folytatnak a vezetőedzői poszt betöltéséről. Soós Imre ügyvezető-sportigazgató neveket nem árult el a jelölteket illetően, a korábban a médiában, illetve a zuhanyhíradóban megjelent nevek érkezését azonban cáfolta. Ezek szerint Pintér Attila, Egervári Sándor, Bódog Tamás, Lucsánszky Tamás és Várhidi Péter közül egyik sem ül le nyártól az ETO kispadjára.

A játékoskerettel kapcsolatos hír, hogy a Nemzeti Sport információi szerint elképzelhető, hogy távozik a klubtól a 26 esztendős Tajthy Tamás. A középpályás iránt másik két NB II-es klub, a Mosonmagyaróvár és a Csákvár érdeklődik.

A győriek azonban szerződtethetik a 34 éves Molnár Pétert. A Paksi FC kapusa korábban védett az ETO-ban, és van rá esély, hogy visszatér a klubhoz.

Az ETO-val kapcsolatos további hír még, hogy a klub honlapjának beszámolója szerint újabb sikeres műtéten esett át a márciusban a Cegléd elleni mérkőzésen súlyos koponyasérülést szenvedő Koszó Balázs. A védő egy lépéssel ismét közelebb került a felépüléshez, ezúttal egy implantátumot ültettek be az orvosok a sérült részre.

A Győr egyébként hétfőn kezdi el a felkészülést a következő idényre.

2020.09.28 13:47:34

Labdarúgó NB II BERECZKY BENCE

A válogatott szélső 13 év után húzhatta magára ismét a Loki mezét tétmérkőzésen.

2020.09.26 23:17:01

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

Öt vendéggyőzelem, hátrányból nyert a Nyíregyháza és az ETO • A Kaposváré a somogyi derbi.

2020.09.25 12:48:45

Labdarúgó NB II MÁDI JÓZSEF

Alsóházi összecsapás volt a Tisza partján, amelyen a Szeged-Csanád GA 2–1-re legyőzte a Debreceni EAC-ot.

2020.09.25 14:02:49

Labdarúgó NB II VARGA BALÁZS

Nem ért véget az Ajka rossz szériája, Kis Károly csapata egygólos vereséget szenvedett Szolnokon.

2020.09.27 00:04:53

Labdarúgó NB II PUM ANDRÁS

A dorogiak a szünet után kétszer is előnybe kerültek, másodszor már nem is adták ki a vezetést a kezükből.