NB II: tavasszal még az élvonalban, mostantól a ZTE-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 16:26
Patvaros Zsolt hétfőn aláírta kettő plusz egy évre szóló szerződését a Zalaegerszegi TE-vel – adta hírül a labdarúgó NB II-ben szereplő zalai klub hivatalos honlapja.

A 22 éves középpályás a KTE-ből érkezik, amelyben 64 NB I-es mérkőzésen szerepelt. Korábban az U19-es és az U21-es korosztályos válogatottaknak is tagja volt.

Patvaros a múlt hét végén csatlakozott a kerethez, és szombaton Sárváron már pályára lépett felkészülési mérkőzésen, sőt gólt is szerzett.

Gyagya Attila és Kovács Dániel után Patvaros a harmadik játékos, aki az élvonalból az NB III-ba sorolt KTE-ből érkezik a ZTE-be ezen a nyáron.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL

Érkezők: Gyagya Attila (KTE), Horváth Roland (Csákvár), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Kovács Dániel (KTE), Króner Martin (DVSC, kölcsön után végleg), Nagy Tamás (Lombard Pápa), Patvaros Zsolt (KTE)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Kocsis Adrián (Kozármisleny)

Az utánpótlásból felkerültek: Bedi Bence

Kiszemeltek:

Távozók: Czirjék Zoltán (Ajka), Károly Bálint (szabadon igazolható), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Denis Grbic (szlovén, szabadon igazolható), Kovács Gergő (szabadon igazolható), Kovács György (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Kovács László (Andráshida), Pajor Imre (Andráshida), Tóth Benjámin (Andráshida), Vittman Ádám (Ajka)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Délczeg Gergely (Honvéd, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik