NB II: támadó jött a Szolnokhoz, ahol van újabb három távozó is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.28. 13:26
Megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV első új igazolása, a klub szerződést kötött a 29 éves támadóval, Katona Györggyel – számolt be róla a klub honlapja.

Aláírta szerződését a Szolnoki MÁV-hoz Katona György. A 29 éves játékos legutóbb a Cigánd SE-ben futballozott, de korábban szerepelt a Nyíregyháza Spartacusban és a Kaposvári Rákócziban is.

Újabb távozók is vannak a klubnál, Molnár-Farkas Tamás, Nikola Pantovics és Rokszin Ádám után elhagyta az együttest Dedics Alex, Hajba Tamás és Kovács Olivér is.

A tavaly kölcsönben Szolnokon játszók egytől egyig visszatértek korábbi csapatukhoz: Berdó Péter (DVSC), Csirmaz István (Mezőkövesd), Pintér Norbert (Balmazújváros) és Török Milán (Szombathelyi Haladás).

Biztosan a szolnokiaknál szerepel a következő idényben Balogh Miklós, Gazsi Tamás, Kenderes Zoltán, Olasz Dénes, Papp Szilárd, Tóth Balázs és Tóth László.

Az első felkészülési mérkőzést július 5-én vívja az együttes, ekkor a szintén NB II-es Ceglédet látja vendégül a Tiszaligeti Stadionban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKI MÁV-NÁL
Érkezők: Katona György (Cigánd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hornyák Marcell (Nyírbátor), Tisza Kálmán (Jászberény)
Távozók: Dedics Alex (szabadon igazolható), Hajba Tamás (szabadon igazolható), Kovács Olivér (szabadon igazolható), Molnár F. Tamás (Kisvárda) Rokszin Ádám (ETO FC Győr), Pantovics Nikola (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Berdó Péter (DVSC), Csirmaz István (Mezőkövesd), Gazsi Tamás (Balmazújváros), Pintér Norbert (Balmazújváros), Török Milán (Haladás)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik