NB II: szerdán eldőlhet, Márton marad-e a Kaposvár edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.14. 08:39
Sólyom Sándor, az NB II-es Kaposvár labdarúgócsapatának új többségi tulajdonosa a Nemzeti Sport Online-nak kommentálta a lehetséges edzőváltásról szóló híreket, elmondta, hogy egyelőre erről nincs szó, szerdán beszél először Márton Gábor vezetőedzővel a jövőről.

„A csapat edzője az élő szerződéssel rendelkező Márton Gábor, akivel szerdán fogok először beszélni és ekkor megkapja a lehetőséget arra, hogy vázolja a jövőre vonatkozó elképzeléseit – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Sólyom Sándor. – Ennek fényében születhetnek meg bizonyos döntések, de amíg nem esünk túl a beszélgetésen, addig nem szeretnék különböző találgatásokat minősíteni. Márton az elmúlt időszakban sokat tett a kaposvári labdarúgásért, ezért sem ildomos más tréner nevét emlegetni."Sólyom Sándor. – Ennek fényében születhetnek meg bizonyos döntések, de amíg nem esünk túl a beszélgetésen, addig nem szeretnék különböző találgatásokat minősíteni. Márton az elmúlt időszakban sokat tett a kaposvári labdarúgásért, ezért sem ildomos más tréner nevét emlegetni."

A héten a rangado.hu tényként közölte, hogy Márton Gábort Véber György váltja. A váltás pikantériája lenne, hogy a nyáron Pécsen is Véber követte Mártont, de az NB I-es baranyaiaktól Véber már a szezon közben távozott a vártnál gyengébb szereplés miatt.

A Kaposvár az őszi szezon után 16 megszerzett ponttal a 12. helyen áll a labdarúgó NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik