NB II: Sopronban három edző is szerepel a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.16. 07:12
Három szakemberrel is tárgyalnak a Soproni VSE csapatát működtető sportvállalkozás vezetői, a vasárnapi, ZTE FC elleni bajnokin azonban még a megbízott edző, Bánfalvi Zsolt, Németh Szabolcs korábbi segítője irányít. 

Ahogy beszámoltunk róla, Németh Szabolcs vezetőedző távozott az NB II utolsó helyén szerénykedő SVSE-től, hétfőn önszántából intett búcsút az egyre nehezebb helyzetbe kerülő együttesnek.

Elhatározása nem érte váratlanul a vezetőséget, a szakember ugyanis szeptember közepén már felajánlotta lemondását, amelyet akkor nem fogadtak el. A kialakult helyzetre tekintettel keddre szabadnapot kaptak a játékosok, majd szerdán Bánfalvi Zsolt vezette az együttes edzését, és így lesz ez egészen addig, amíg nem találják meg Németh Szabolcs utódját.

Pöltz Róbert elnökségi tag megerősítette információnkat, mely szerint három edzővel is kapcsolatban állnak, köztük van Bekő Balázs (ezt a szakember is megerősítette), aki legutóbb az ETO FC Győrnél dolgozott. Egyezség azonban még nincs. Az biztosnak tűnik, a soproniak nem várnak a téli szünetig az új vezetőedző kinevezésével, és olyan szakemberrel kívánnak mielőbb egyezségre jutni, aki képes a másodosztályban tartani az együttest.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB III-as Balassagyarmattól a héten távozó, korábban az NB I-ben a Pakssal ezüstérmet szerző Kis Károly és Bekő Balázs korábbi győri segítője, a hivatalosan jelenleg is az ETO alkalmazásában álló Király József neve is szóba került.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik