NB II: Sisa Tibor lett a Gyirmót új vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.13. 18:07
null
Sisa Tibor Csank Jánost követi a gyirmóti kispadon (Fotó: Fuszek Gábor)<br />
Sisa Tibor lesz a másodosztályú Gyirmót labdarúgócsapatának új vezetőedzője: a szakember kétéves megállapodást kötött a sárga-kékekkel – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

Ahogy a klubhonlap fogalmaz, a Gyirmót célja az elkövetkező időszakban is – akárcsak az elmúlt öt évben –, hogy a dobogón végezzen a másodosztályban. Az első hely az első esztendőben nem kimondott cél, „de két év után szeretnék a vezetők a csapatot az NB I-ben látni.”

„A vezetőedző feladata lesz egy ütőképes, fiatal csapat kialakítása Gyirmóton. A tervek között továbbra is az NB I szerepel, de most elsősorban a csapatépítés ideje következik, minél jobb eredménnyel. Ebbe a dobogó és a bajnoki cím is beleférhet, de nem leszünk türelmetlenek hiszen tudjuk, hogy egy új csapatnak idő kell” – áll a közleményben, amelyből az is kiolvasható, hogy Sisától fiatal játékosok csapatba való beépítését várják.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a korábbi tréner, Csank János a hét elején a klubvezetőkkel összhangban úgy döntött: nem folytatja a munkát Gyirmóton, az edzővel nem hosszabbítottak szerződést.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik