HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.18 11:30 Frissítve: 2015.06.18 12:04

NB II: Sisa Tibor a Vác új edzője – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései, hiszen a labdarúgó NB II újonca, a Vác FC megállapodott Sisa Tiborral, aki tizenhárom év után tér vissza a piros-kékekhez és két évre kötelezi el magát a klubhoz.

 

Sisa Tibor aláírt a Váchoz (Fotó: NS-archív)

Sisa Tibor a 2001–2002-es bajnokságban már dolgozott Vácon, amikor a csapat még a harmadosztályban szerepelt. 2004-ben a Budapest Honvéddal, 2005-ben a Tatabányával nyerte meg a másodosztályú bajnokságot, majd az U19-es válogatottal a 2008-as Európa bajnokságon a 3. helyet érte el és az U20-as világbajnokságra is kijuttatta a csapatot. Később Diósgyőrben és a Budapest Honvédnál edzősködött – a piros-feketékkel Magyar Kupát nyert –, ezt követően pedig Kaposváron, majd az előző két szezonban a Gyirmót FC Győrnél dolgozott.

„Engem is meglepett, hogy mennyi ajánlatot kaptam az utóbbi hónapokban, és örömmel töltött el, mert ezzel mindenki az elvégzett munkám eredményét értékelte – mondta a klub honlapján a tréner. – A váciak ajánlatát más, jobb lehetőségek elé helyeztem kitartásuk, józan és értékén kezelt elképzeléseik miatt és nem utolsósorban azért, mert családcentrikus ember lévén hosszú idő után otthon fekhetek le esténként a saját ágyamban, illetve együtt reggelizhetek, vacsorázhatok a családommal mindennap, és a kutyámnak sem kell egy hétig várnia, hogy ismét találkozzunk. Remélem, szép új időszak előtt állunk, amelyért mindent meg is teszünk.”

A Vác FC vezetőségének tíz nap állt rendelkezésére, hogy új edzőt találjon.

„Bár több név szóba került Csank János távozását követően, úgy gondoltuk, olyan szakembert szeretnénk a csapat élére, akinek felkészültsége és tapasztalata hozzá tud járulni ahhoz, hogy a következő éves terveinket meg tudjuk valósítani – mondta Orbán Levente ügyvezető. – Tudjuk, hogy az idei NB II nem lesz sétagalopp senkinek, ám mindent elkövetünk azért, hogy a befektetett munkánkkal elkerüljük a másodosztályból való kiesést. Elképzeléseinkben és céljainkban partnert találtunk Sisa Tiborban, örülünk, hogy sikerült megnyernünk csapatunknak, akit ezúton köszöntünk városunkban és kitartó, eredményes munkát kívánunk neki.”

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.