nemzetisport.hu 2019.04.18 07:00 Frissítve: 2019.04.19 13:19

NB II: Simon Antal lett a Tiszakécske új vezetőedzője

Megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécske VSE új vezetőedzője, az egy héttel ezelőtt távozott Szabó István helyett Simon Antal lett a tréner – számolt be róla a klub honlapja.

 

Simon Antal korábban volt az NB I-es Egri FC, a ZTE FC és a Vasas vezetőedzője is, míg ebben az idényben a Heves megyei I. osztályban listavezető FC Hatvant irányítja.

„Nyilas Elek szakmai igazgató felvázolta a tiszakécskei klub elképzeléseit, s rövid időn belül megegyeztünk – mondta a klubhonlapon Simon Antal. Az első benyomás mindig fontos, úgy gondolom, egy kis ékszerdobozt hoztak létre itt, a Tisza partján. Problémák nem lesznek, a csapat meg fogja őrizni tagságát a másodosztályban, aztán a nyári felkészülés már megadja a lehetőséget az új dolgok beépítésére. Nem az a típusú szakember vagyok, aki egyből igyekszik mindent megreformálni, szeretném kihozni ebből a közösségből a maximumot. Az utóbbi időszakot Hatvanban töltöttem, ahol a felnőttcsapat mellett az utánpótlás egy része is hozzám tartozott. Kérdés csak a hatvani megegyezésemmel kapcsolatban akadt, hiszen ott élő szerződésem van, azonban sikerült az ottani vezetőkkel közös nevezőre jutni.”

Nos, a Nemzeti Sport Online úgy tudja, a tréner által említett közös nevező azt jelenti, hogy az FC Hatvan hozzájárulását adta Simon Antal tiszakécskei munkavégzéséhez, de mivel nyárig érvényes szerződéssel rendelkezik a hatvaniakkal, szakmai vezetői posztját addig megtartja a Heves megyei klubnál. Az NB II 2018–2019-es kiírása május 19-én véget ér, a hatvaniak ezután a tréner vezetésével vágnak majd neki a június eleji, NB III-as tagságért vívandó – mivel még nem biztos a bajnoki cím, egyelőre csak remélt – osztályozó mérkőzéseknek.

A Tiszakécske 32 forduló után 38 ponttal a 15. helyen áll az NB II-ben.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.