NB II: a Fradi kölcsönjátékosa az utolsó nyíregyházi érkező

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.27. 19:53
null
Balra a vezetőedző, jobbra az utolsó nyári érkező (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
A bajnoki szezon rajtja előtt szurkolói ankétot tartott az NB II-es Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata. Bemutatták a tizenkét új játékost, közöttük az utolsóként érkező Dragóner Filipet, aki a Ferencváros kölcsönjátékosaként szerepelhet majd.

 

A nyiregyhazaspartacus.hu klubhonlapon megjelent hírből megtudhatjuk, hogy az NB III-ban bajnoki címet nyerő klubot tíz játékos hagyta el, közöttük több légiós, akikről a vonatkozó MLSZ-szabály miatt mondtak le. Brekk János ügyvezető a kitűzött célokkal kapcsolatban elmondta: nehéz szezon vár rájuk, de a csapatnak fel kell jutnia az NB I-be!

Mátyus János vezetőedző a szakmai munkát értékelte. A tréner elmondta, hogy az alapozó időszakban több mint harminc edzést tartott, továbbá hat felkészülési mérkőzésen dirigálta övéit. Az együttes azonban még így sincs kész, hiszen több labdarúgó csak pár napja van Nyíregyházán. Mátyus János szurkolói kérdésre válaszolva elmondta: nagyrészt már összeállt a fejében a kezdőcsapat, amelyben viszont még lehet változás.

Nyíregyházán az erőnlétért a jövőben egy háromfős szakmai csapat felel, a csapatkapitány pedig a rutinos Rudolf Gergely lesz. A sérült Törtei Tamás térdét – szalagszakadása volt – nem kell újra megműteni, így folytatódhat a rehabilitációja.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők:
Barna Szabolcs (DVSC),Dvorschák Gábor (Mezőkövesd), Hermány Bence (Vasas), Holdampf Gergő (Sopron, szabadon igazolhatóként), Kártik Bálint (DVSC), Kónya Márk (Balmazújváros), Máté Péter (DVSC), Ur László (Cigánd), Rudolf Gergely (szabadon igazolható, legutóbb Videoton), Tamási Zsolt (Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők: Dragóner Filip (Ferencváros), Heffler Norbert (Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Ács Ádám, Pálinkás Gergő, Perger Bence, Ötvös Bence, Vámos Márk
Kiszemeltek: Csernák Martin (Ferencváros), Szasa Popin (szerb, Sopron, Nyíregyháza)
Távozók: Mohamadou Abdouraman (kameruni, szabadon igazolható), Csorba Szabolcs (befejezte pályafutását), Kapacina Kevin (Balmazújváros), Zoran Kosztics (szerb, (szabadon igazolható), Kovács Gergő (szabadon igazolható), Luis Ramos (hondurasi, szabadon igazolható), Szavo Rakovics (szerb, szabadon igazolható), Igor Zofcák (szlovák, szabadon igazolható), Ovszijenko Volodimir (ukrán-magyar, Fehérgyarmat, szabadon igazolhatóként), Szalai Vilmos (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik