NB II: Rajczi nem igazol a Vasashoz, távozik három fiatal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 11:41
Rajczi Péter mégsem lesz az NB II-ben szereplő Vasas játékosa, míg három fiatal angyalföldi labdarúgó, Nagyházi Dávid, Szedlár Zoltán és Orbán Soma egy évig kölcsönben másutt futballozik – mondta a klub honlapján Vancsa Miklós, a piros-kékek ügyvezető igazgatója.

A rutinos, szabadon igazolható Rajczi az elmúlt hetekben a Vasassal készült és több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, mégsem lesz az angyalföldiek labdarúgója.

Rajczi Péter nem lesz a játékosunk. Bár a teljesítményével elégedettek voltunk és nagyon korrekt pénzügyi igényekkel állt elő, a szerződésének volt egy pontja, aminek részleteiben, bizonyos elvi kérdésekben nem tudtunk megállapodni – mondta Vancsa Miklós. – Szedlár Zoltánt és Nagyházi Dávidot egy évre kölcsönadtuk az NB III Nyugati csoportjában rajthoz álló Dorogi FC-nek, ahol remélhetőleg több játéklehetőséghez juthatnak. A kapus Orbán Soma szintén egy évig kölcsönben az NB III Középcsoportjában induló Bajai LSE-ben futballozik."

A korábban távozó játékosok mellett az is eldőlt, hogy Horváth Levente is elhagyja a klubot, a védőnek egyelőre még nincs új csapata.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Gál Mátyás (DVSC-Teva, kölcsön után végleg), Hajdú Norbert (ZTE), Nagy Dániel (Siófok), Polényi Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Preklet Csaba (ZTE), Takács Krisztofer (MTK U21)
Távozott/távozhat: Cseke Benjámin (DVSC-Teva), Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Horváth Levente (?), Izing Martin (Mezőkövesd-Zsóry), Nagyházi Dávid, Szedlár Zoltán (mindkettő Dorogi FC – kölcsönbe), Orbán Soma (Bajai LSE – kölcsönbe), Szabó Bence (SZTK-Erima)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kovács Gábor (Paksi FC), Merczel Zsolt (BKV Előre)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik