NB II: Premier League-csapat látogat nyáron Zalaegerszegre?!

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 14:40
null
A londoniak elleni meccs napján alighanem sokan felkeresnék a felújított stadiont (Fotó: Török Attila)
Július 16-án a ZTE Arénába várják ellenfélként a West Ham Unitedet – tudtuk meg az NB II-es labdarúgócsapat mindennapjait nyomon követő Hajrá, ZTE! honlapról.

 

A felkészülési időszak kedden megtartott első edzéséről részletesen beszámoló hajrazte.hu ugyanakkor figyelmeztet: bár július 16-án vasárnapra betervezték a West Ham United elleni mérkőzést, az még nincs hivatalosan lekötve.

A Premier League-ben legutóbb a 11. helyen végző londoni klub honlapján egyelőre csak a Werder Bremen (július 28., 29.) és a Manchester City elleni felkészülési mérkőzések szerepelnek (utóbbi Izlandon lesz augusztus 4-én), de a ZTE elleni meccs lehetőségét erősíti, hogy a West Ham július 10. és 21. között a szomszédos Ausztriában edzőtáborozik.

A szurkolói honlap további hat edzőmérkőzést már lekötöttként sorol fel, az ellenfelek rendre külföldi csapatok lesznek: Amkar Perm (orosz; július 2., Óbér/Olbendorf), FK Drava (szlovén; július 5., Ptuj), Slaven Belupo (horvát; július 7., Kapronca), NK Lendava (szlovén; július 12., Lendva), NK Hotiza(szlovén, július 19., Murarév/Hotiza), Maccabi Petah-Tikva (izraeli; július 21., Wenigzell).

A ZTE hivatalos honlapján kedd kora délután még nem volt megtalálható a tervezett felkészülési mérkőzések listája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik