NB II: Pintér Attilával még nem tárgyaltak a gyirmóti vezetők

Vágólapra másolva!
2019.05.16. 08:41
Az élvonalba jutásról lemaradó Gyirmót FC Győr tulajdonosai átalakítanák az NB II-es csapat szakmai stábját, vagyis – amint azt már jeleztük – a jövőben várhatóan nem Hannich Péter irányítja a csapatot. Már edzőjelöltekről is hallani... 

A jelek szerint nem marad következmények nélkül az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr gyenge szereplése.

Noha a szakma, a tulajdonosok és a csapat szurkolói is az élvonalba várták a második vonal egyik legjobb anyagi, valamint technikai feltételekkel működő együttesét, a Hannich Péter vezette csapat az utolsó forduló előtt nemcsak az élvonalról szövögetett álmairól mondhat le, megeshet, hogy még a dobogóról is lecsúszik.

A tulajdonosok nem titkolják, hogy új útra állítanák az együttest, az új irányvonalhoz megfelelő szakembereket keresnek. Egyesek szerint a korábbi szövetségi kapitány, az ETO-val és a Fradival is bajnoki címet nyerő, ráadásul Győrben élő Pintér Attila segíthetne a Gyirmóton, ám megkeresésünkre elmondta, hallotta a híreket, azonban senki sem tárgyalt vele a Gyirmót tulajdonosai közül.

Hallani még a szintén Győrben letelepedő Várhidi Péter, valamint a DVSC-vel kétszer is bajnokságot nyerő, a Kisvárdával élvonalba jutó Kondás Elemér esetleges munkavállalásáról. Szóba került a legutóbb az MTK-nál dolgozó Feczkó Tamás neve is, jóllehet konkrétumokról egyelőre ő sem tudott beszámolni.

A Gyirmót a hétvégén Nyíregyházán fejezi be a szezont – még Hannich Péter irányításával…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik