nemzetisport.hu 2019.05.16 08:41 Frissítve: 2019.05.18 12:01

NB II: Pintér Attilával még nem tárgyaltak a gyirmóti vezetők

Az élvonalba jutásról lemaradó Gyirmót FC Győr tulajdonosai átalakítanák az NB II-es csapat szakmai stábját, vagyis – amint azt már jeleztük – a jövőben várhatóan nem Hannich Péter irányítja a csapatot. Már edzőjelöltekről is hallani... 

 

A jelek szerint nem marad következmények nélkül az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr gyenge szereplése.

Noha a szakma, a tulajdonosok és a csapat szurkolói is az élvonalba várták a második vonal egyik legjobb anyagi, valamint technikai feltételekkel működő együttesét, a Hannich Péter vezette csapat az utolsó forduló előtt nemcsak az élvonalról szövögetett álmairól mondhat le, megeshet, hogy még a dobogóról is lecsúszik. 

A tulajdonosok nem titkolják, hogy új útra állítanák az együttest, az új irányvonalhoz megfelelő szakembereket keresnek. Egyesek szerint a korábbi szövetségi kapitány, az ETO-val és a Fradival is bajnoki címet nyerő, ráadásul Győrben élő Pintér Attila segíthetne a Gyirmóton, ám megkeresésünkre elmondta, hallotta a híreket, azonban senki sem tárgyalt vele a Gyirmót tulajdonosai közül. 

Hallani még a szintén Győrben letelepedő Várhidi Péter, valamint a DVSC-vel kétszer is bajnokságot nyerő, a Kisvárdával élvonalba jutó Kondás Elemér esetleges munkavállalásáról. Szóba került a legutóbb az MTK-nál dolgozó Feczkó Tamás neve is, jóllehet konkrétumokról egyelőre ő sem tudott beszámolni.  

A Gyirmót a hétvégén Nyíregyházán fejezi be a szezont – még Hannich Péter irányításával…

2019.05.19 14:25:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Budaörs a Csákvárnak, a Balmaz a Vácnak rúgott négyet • Nyert a Kaposvár • Szépen búcsúzott a Monor.

2019.05.13 09:58:07

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN

Edzőközpont-avatás után győzelemmel búcsúzott el közönségétől az NB II-ből feljutó ZTE.

2019.05.05 15:18:59

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Újabb Gyirmót-bukta • Kiesett a Monor • Levegőhöz jutott a Balmaz • Hatgólos meccsen ikszelt a Vasas.

2019.05.02 09:48:30

Labdarúgó NB II P. K.

Sallói: Itthon még nem egyértelmű, hogy egy klub legnagyobb értéke a játékos, a cél elérésének legfontosabb eleme a kiválasztás.