nemzetisport.hu 2019.05.16 08:41 Frissítve: 2019.05.18 12:01

NB II: Pintér Attilával még nem tárgyaltak a gyirmóti vezetők

Az élvonalba jutásról lemaradó Gyirmót FC Győr tulajdonosai átalakítanák az NB II-es csapat szakmai stábját, vagyis – amint azt már jeleztük – a jövőben várhatóan nem Hannich Péter irányítja a csapatot. Már edzőjelöltekről is hallani... 

 

A jelek szerint nem marad következmények nélkül az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr gyenge szereplése.

Noha a szakma, a tulajdonosok és a csapat szurkolói is az élvonalba várták a második vonal egyik legjobb anyagi, valamint technikai feltételekkel működő együttesét, a Hannich Péter vezette csapat az utolsó forduló előtt nemcsak az élvonalról szövögetett álmairól mondhat le, megeshet, hogy még a dobogóról is lecsúszik. 

A tulajdonosok nem titkolják, hogy új útra állítanák az együttest, az új irányvonalhoz megfelelő szakembereket keresnek. Egyesek szerint a korábbi szövetségi kapitány, az ETO-val és a Fradival is bajnoki címet nyerő, ráadásul Győrben élő Pintér Attila segíthetne a Gyirmóton, ám megkeresésünkre elmondta, hallotta a híreket, azonban senki sem tárgyalt vele a Gyirmót tulajdonosai közül. 

Hallani még a szintén Győrben letelepedő Várhidi Péter, valamint a DVSC-vel kétszer is bajnokságot nyerő, a Kisvárdával élvonalba jutó Kondás Elemér esetleges munkavállalásáról. Szóba került a legutóbb az MTK-nál dolgozó Feczkó Tamás neve is, jóllehet konkrétumokról egyelőre ő sem tudott beszámolni.  

A Gyirmót a hétvégén Nyíregyházán fejezi be a szezont – még Hannich Péter irányításával…

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.