M. D. 2020.08.01 16:52 Frissítve: 2020.08.02 10:09

NB II: összeveszett az edzővel, távozott a Halitól az U20-as vb-bronzérmes

Alig több mint egy hónap után távozott a Haladás labdarúgócsapatától Simon András, aki a szintén másodosztályú Gyirmót FC Győrben folytatja a pályafutását – számolt be róla a szombathelyi klub hivatalos honlapja. Az U20-as vb-bronzérmes futballista távozásának körülményeiről Séllei Árpád ügyvezető igazgató beszélt a haladas.hu-n.

 

Simon András második szombathelyi kalandja nem ért szép véget (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)


„Simon András a szerda délutáni edzésen többszöri figyelmeztetés ellenére sem csinálta azt, amit az edző kért tőle, majd bezavarták az öltözőbe. Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretné felbontani a szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen… Azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja, hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton. Úgy érzem, cserbenhagyta a szurkolókat, társait és a szakmai stábot, másrészt nem értem azt sem, hogy a szerda esti ankétra miért jött el. Nem tartom korrekt dolognak a lépését, és bár megtehettem volna, hogy itt tartom, nem ezt tettem. Olyan játékoshoz nem ragaszkodunk, aki menni akar. Hogy érkezik-e a helyére valaki? Az átigazolási szezon szeptember közepéig tart, bármi előfordulhat” – mondta Séllei Árpád.

Simon András június 24-én két évre írt alá a Haladáshoz, amelynél korábban már szerepelt: 2013 tavaszán a Győr adta kölcsön, a támadó akkor a szombathelyiek második csapatában játszott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Csilus Tamás (BFC Siófok), Kovalovszki Máté (Lipót Pékség – kölcsönből vissza), Mocsi Attila (Mol Fehérvár FC)
Távozók: Balogh Ferenc (MTE 1904 – kölcsönbe), Bokor Bence (MTE 1904 – kölcsönbe), Gyurján Márton (ZTE), Jagodics Márk (Mezőkövesd), Kiss Ágoston (Puskás Akadémia), Simon András (Gyirmót FC Győr), Tóth-Gábor Kristóf (Budapest Honvéd)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Hajdú Ádám (Vasas), Herjeczki Kristóf (Bp. Honvéd – kölcsön után végleg), Juhász Zsombor (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Major Martin (Mol Fehérvár II, kölcsönbe), Simon András (Haladás), Szatmári István (MTK Budapest), Szegi Vince (Mosonmagyaróvár – kölcsönből vissza), Réti Patrik (BFC Siófok)
Távozók: Lipták Zoltán (ETO FC Győr), Horváth Roland (Komárom), Koltai Tamás (befejezte pályafutását), Májer Milán (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan ETO, kölcsönbe), Németh Gergő (UFC Siget – Ausztria), Sandal Dominik (szlovákiai, Lipót), Szabó Lukas (szlovákiai, Lipót), Tóth Bence (?), Varga Péter (szlovákiai, ?), Villám Balázs (Iváncsa), Zeke Márió (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza)

2020.08.13 00:32:56

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

ALAPVONAL. A Honvéd helyében csak azért is szembementem volna a furcsa szabállyal, akár a kizárást kockáztatva is, hogy felhívjam a figyelmet erre a képtelen helyzetre.

2020.08.09 17:13:07

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

Élre állt a továbbra is hibátlan Szpari; a Békéscsaba Ajkán nyert; a Gyirmót megverte a Haladást.

2020.08.07 11:57:41

Labdarúgó NB II FERENCZ NORBERT

90. perces egyenlítés, továbbra sincs győzelme a két csapatnak.

2020.08.07 13:46:00

Labdarúgó NB II HORVÁTH GÁBOR

A Békéscsaba egygólos sikert aratott az FC Ajka vendégeként.

2020.08.07 14:21:52

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Az angyalföldiek megszenvedtek, de otthon tartották a három pontot.