NB II: kilencen távoztak Óvárról, hatan már érkeztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 12:08
Jelentős változások történtek a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár keretében a nyáron, kilenc játékos távozott, míg hat új labdarúgó érkezett – számolt be róla a kisalfold.hu.

Drescher Ottó klubelnök a megyei portálnak elmondta, hogy a tavaszi csapatból Deák István a Honvédhoz, Czár Richárd és Lázár Patrik Gyirmótra – utóbbi kölcsönben volt Óváron –, Koszó Balázs a ZTE-hez, Jasarevic Mahir Szolnokra távozott. Nem Óváron futballozik tovább Baranyai Ádám, Horváth Martin, Galambos Ádám és Németh Milán sem.Deák István a Honvédhoz, Czár Richárd és Lázár Patrik Gyirmótra – utóbbi kölcsönben volt Óváron –, Koszó Balázs a ZTE-hez, Jasarevic Mahir Szolnokra távozott. Nem Óváron futballozik tovább Baranyai Ádám, Horváth Martin, Galambos Ádám és Németh Milán sem.

Ugyancsak népes az érkezők listája is. Mosonmagyaróvárra igazolt Juhász György, aki a Békéscsaba csapatkapitánya volt, Tóth Milán és Kovács Botond kölcsönbe érkezett az MTK-tól, Huszárik Zsolt Komáromból, Vágó Levente Szegedről, míg Markosz Szpiriulisz a Ferencváros II-től.

„A tervek szerint még három játékost szerződtetünk, a felvidéki srácok sorsa a jövő héten rendeződik – mondta Drescher Ottó. – Az eddigi előkészületi mérkőzések zömében a próbajátékosok kiválasztásával teltek, a következőkben a csapatépítésen lesz a hangsúly. Infrastruktúrában is előre kell lépnünk, hiszen az MLSZ előírásai szerint az NB II-es csapatoknak három éven belül fűtött, világítással rendelkező pályán kell tartaniuk a hazai mérkőzéseiket. A szigorú előírásoknak a tao és a pályázati pénzek mellett is csak nehezen tudunk eleget tenni, hiszen az önrészt biztosítanunk kell."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOSONMAGYARÓVÁRNÁL
Érkezők: Huszárik Zsolt (Komárom), Juhász György (Békéscsaba), Markosz Szpiriulisz (FTC), Vágó Levente (SZEOL)
Kölcsönbe érkezők: Kovács Botond (MTK II), Tóth Milán (MTK II)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Baranyai Ádám, Czár Richárd (Gyirmót FC Győr), Deák István (Bp. Honvéd), Galambos Ádám (Csákvár), Horváth Martin, Jasarevic Mahir (Szolnok), Koszó Balázs (ZTE), Németh Milán
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Lázár Patrik (Gyirmót FC Győr)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik