NB II: négy új játékos, köztük egy hazatérő légiós Csákváron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 17:47
Négy új játékossal szóbeli egyezséget kötött a Csákvár, Sowunmi Thomas szerződtetéséből ugyanakkor nem lesz semmi – jelentette be hétfőn az NB II-es labdarúgóklub a hivatalos honlapján.

„Ugyan egyelőre csak szóbeli egyezség született kiszemeltjeinkkel, nagyon remélem, esetükben a kézfogás felér az aláírással” – idézi a honlap Bognár György szakmai igazgatót, aki két kapussal és két bal oldali játékossal történt szóbeli egyezségről számolt be.

A távozó Milinte Árpád helyére hasonlóan rutinos kapus érkezik Kovács Attila személyében; a 34 éves játékos legutóbb Cegléden védett. A másik új kapus a 26 éves, külföldön felnőtt Gróf Dávid, aki legutóbb a Berliner AK hálóját őrizte.

A 22 éves balhátvéd, Baranyai Ádám újpesti nevelés, a lila-fehérek kölcsönjátékosaként szerepelt a Siófok és a REAC színeiben. A 29 éves Szekér Dávid a bal oldalon több poszton is bevethető, ő is a Megyeri úton nőtt fel, többek között játszott Cegléden, a REAC-ban és Tatabányán is.

„Nagyon szerettük volna megszerezni Ajkáról Sowunmi Thomast, s a múlt héten szóban vele is megegyeztünk, ám ma felhívott telefonon, hogy annyira fáj az Achillese, befejezi az aktív játékot és edzőként marad eddigi klubjánál. Sajnálom, hogy így alakult, de a jelenleg kialakult »árversenybe« mi nem tudunk és nem is akarunk beszállni" – folytatta Bognár, aki szerint két csatárra (lehetőleg egy rutinosra és egy fiatalra) még mindenképpen szüksége van a csapatnak.

A héten már két edzőmérkőzés vár a csákváriakra: szerdán Tatabányán, szombaton a szlovákiai Gután lépnek pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AQVITAL FC CSÁKVÁRNÁL

Érkezők: Baranyai Ádám (REAC), Gróf Dávid (Berliner AK – Németország), Kocsis Gábor (Dunaújváros – kölcsön után végleg), Kovács Attila (Cegléd), Racskó Roland (Szolnok), Szekér Dávid (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd)
Kölcsönbe érkezők: Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Molnár Tibor (Puskás Akadémia), Oldal Tibor (Puskás Akadémia)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Horváth Roland (ZTE), Varga Zoltán (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Velence)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Burucz Barna (Dunaújváros), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia, onnan Szolnok), Milinte Árpád (Dunaújváros – kapusedző lesz)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik