NB II: négy játékost igazolt a Soroksár, hárman még jöhetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.21. 13:54
Újabb játékosokat kapott kölcsön a Ferencvárostól a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár, a Nemzeti Sport Online információi szerint a XXIII. kerületieket erősíti a következő szezonban Kurucz Péter, Rácz Gergő, Péter Antal, a Szolnoktól pedig Balaskó Csaba érkezett.

A Ferencvárostól így már öt játékos érkezett nyáron a fiókcsapatként működő soroksáriakhoz: két kapus, a korábban a West Ham Unitedet is megjáró Kurucz Péter, Rácz Gergő, valamint Simita Gergő, Gyurácz András és Péter Antal. A zöld-fehér kontingens száma azonban még tovább nőhet, minden valószínűség szerint Erdei Gábor és Pintér Dominik is Varga Attila csapatát erősíti a bajnokságban.Kurucz Péter, Rácz Gergő, valamint Simita Gergő, Gyurácz András és Péter Antal. A zöld-fehér kontingens száma azonban még tovább nőhet, minden valószínűség szerint Erdei Gábor és Pintér Dominik is Varga Attila csapatát erősíti a bajnokságban.

A Szolnoki MÁV-tól Balaskó Csaba érkezett, és a legutóbb Gyirmóton futballozó, de Újpesten is megforduló Kovács Dániel és a többek között Vácon és Szolnokon is játszó Kocsis Dávid is közel áll ahhoz, hogy a Soroksár labdarúgója legyen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Balaskó Csaba (Szolnoki MÁV), Gyurácz András, Kurucz Péter, Péter Antal, Rácz Gergő, Simita Gergő (mindannyian FTC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Antal Zsolt (?), Balogh Bence (?), Bartos Attila (?), Márkus Tibor (Tatabánya), Mile Dániel (?), Rábold Richárd (abbahagyta), Tarczy Pál (FTC), Vég Bence (?)
Kiszemeltek: Erdei Gábor, Pintér Dominik (mindkettő FTC), Kovács Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Gyirmót FC Győr), Kocsis Dávid (RKSK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik