NB II: nagytakarítás – 16 távozó, hatan maradnak a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 20:32
A Nemzeti Sport Online információi szerint mindössze hat játékos marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnok tavaszi keretéből. A „szerencsések”: Somogyi Csaba, Tóth Péter, Papp Szilárd, Rokszin Ádám, B. Tóth Balázs és Kenderes Zoltán, a többi tizenhat labdarúgó viszont távozik a klubtól.

Távozik tehát a Tisza-partiaktól egy kapus, Hrabina Alex és tizenöt mezőnyjátékos: Búrány Zoltán, Balajti Ádám, Fritz Attila, Gajdos Zsolt, Hamar Ádám, Horváth Péter, Kovács Olivér, Lengyel Béla, Lőrinczy Attila, Nagy István, Urbin Péter, Vermes Krisztián, Villám Balázs, Zsdrál Miroszlav és Zvara Dávid.Hrabina Alex és tizenöt mezőnyjátékos: Búrány Zoltán, Balajti Ádám, Fritz Attila, Gajdos Zsolt, Hamar Ádám, Horváth Péter, Kovács Olivér, Lengyel Béla, Lőrinczy Attila, Nagy István, Urbin Péter, Vermes Krisztián, Villám Balázs, Zsdrál Miroszlav és Zvara Dávid.

A szolnokiak tehát nem ajánlanak új szerződést a fentebb említett labdarúgóknak, amelynek oka egyértelműen a nemrég véget ért bajnokságban mutatott gyenge teljesítmény (mindössze a 13. helyen végzett az együttes), a vezetők emiatt határozták el magukat a szinte teljes keretcserére.

A távozók közül Gajdos Zsolt már megegyezett a Puskás Akadémiával, míg az NSO úgy tudja, hogy a Kisvárda kiszemeltje Lengyel Béla, aki 26 meccsen játszott az NB II 2015–2016-os szezonjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik