NB II: megműtötték a csapatkapitányt, fél év kihagyás vár rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.20. 14:24
Megműtötték a Balmazújváros elleni bajnoki mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedő Futó Zsombort, a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok csapatkapitányára féléves kihagyás vár – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Arról a Balaton-partiak honlapja számolt be, hogy a múlt hét szerdai, Balmazújváros elleni bajnoki mérkőzés 70. percében Futó Zsombor éppen szerelni próbált, amikor egy rossz mozdulattól megsérült a jobb térde, ezért a földön maradt. A vizsgálatok azóta megállapították, hogy a siófoki csapatkapitány keresztszalag-szakadást szenvedett. A játékost a mai napon megműtötték, így féléves kihagyás vár rá.Futó Zsombor éppen szerelni próbált, amikor egy rossz mozdulattól megsérült a jobb térde, ezért a földön maradt. A vizsgálatok azóta megállapították, hogy a siófoki csapatkapitány keresztszalag-szakadást szenvedett. A játékost a mai napon megműtötték, így féléves kihagyás vár rá.

Érdekesség, hogy a Balaton-partiak vezetőedzője, Goran Kopunovics a Budaörs elleni vasárnapi győzelmet Futó Zsombornak ajánlotta.

A Siófok tíz forduló után 18 ponttal az NB II 3. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik