HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.01 17:57 Frissítve: 2018.01.01 18:04

NB II: már játékra kész az új kisvárdai stadion gyepszőnyege

A labdarúgó NB II-ben a feljutásra hajtó Kisvárda új stadionja várhatóan április-májusra lesz teljesen kész, de a játéktér már most alkalmas lenne bajnoki mérkőzés megrendezésére – derült ki a Kölcsey Tv hétfőn megosztott beszámolójából.

HIRDETÉS
Itt tart az új kisvárdai stadion építése (Fotó: frissmedia.hu)

 

„Az utolsó fázishoz érkeznek a kivitelezők, a pálya aláfűtése megtörtént, a gyepszőnyeg minősége kifogástalan, akár már most is tudnánk játszani rajta. A finom munkálatok vannak hátra, például a skyboxok kiépítése, és ha jobb lesz az időjárás, az ülések is a helyükre kerülnek” – fogalmazott Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója, aki reméli: áprilisban-májusban már mérkőzést rendeznek a stadionban.

„Olyan sportkomplexum kerül kialakításra, amelyet az országban mindenhol meg fognak irigyelni. Nem azért, mert olyan óriási, hanem mert olyan praktikus” – mondta Révész, beszámolván arról, hogy a stadion mellett hamarosan megkezdődik két edzőpálya kialakítása is. Épül egy 65x45-ös zárt csarnok, lesz ugyanilyen méretű műfüves pálya, és alácsövezik a jelenlegi centerpályát is.

„A stadion mellett egy óriási, multifunkciós csarnok lesz, amely komplexé teszi ezt az egészet. A négyezer-ötszáz férőhelyes épület elsősorban a kézilabda szolgálatában áll majd” – tette hozzá a szakmai igazgató.

A kollégiumot, műfüves pályát, kiszolgáló létesítményeket magába foglaló labdarúgó-akadémia építése is megkezdődött, és várhatóan nyáron fejeződik be.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS