HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.01 17:57 Frissítve: 2018.01.01 18:04

NB II: már játékra kész az új kisvárdai stadion gyepszőnyege

A labdarúgó NB II-ben a feljutásra hajtó Kisvárda új stadionja várhatóan április-májusra lesz teljesen kész, de a játéktér már most alkalmas lenne bajnoki mérkőzés megrendezésére – derült ki a Kölcsey Tv hétfőn megosztott beszámolójából.

HIRDETÉS
Itt tart az új kisvárdai stadion építése (Fotó: frissmedia.hu)

 

„Az utolsó fázishoz érkeznek a kivitelezők, a pálya aláfűtése megtörtént, a gyepszőnyeg minősége kifogástalan, akár már most is tudnánk játszani rajta. A finom munkálatok vannak hátra, például a skyboxok kiépítése, és ha jobb lesz az időjárás, az ülések is a helyükre kerülnek” – fogalmazott Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója, aki reméli: áprilisban-májusban már mérkőzést rendeznek a stadionban.

„Olyan sportkomplexum kerül kialakításra, amelyet az országban mindenhol meg fognak irigyelni. Nem azért, mert olyan óriási, hanem mert olyan praktikus” – mondta Révész, beszámolván arról, hogy a stadion mellett hamarosan megkezdődik két edzőpálya kialakítása is. Épül egy 65x45-ös zárt csarnok, lesz ugyanilyen méretű műfüves pálya, és alácsövezik a jelenlegi centerpályát is.

„A stadion mellett egy óriási, multifunkciós csarnok lesz, amely komplexé teszi ezt az egészet. A négyezer-ötszáz férőhelyes épület elsősorban a kézilabda szolgálatában áll majd” – tette hozzá a szakmai igazgató.

A kollégiumot, műfüves pályát, kiszolgáló létesítményeket magába foglaló labdarúgó-akadémia építése is megkezdődött, és várhatóan nyáron fejeződik be.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS