nemzetisport.hu 2016.12.08 07:42 Frissítve: 2016.12.08 09:52

NB II: Túl nagy ugrás lenne a lengyel élvonal – Lovrencsics B.

Lovrencsics Balázs, a Ferencváros labdarúgócsapatában szereplő Gergő testvére volt az M4 Sport Sportreggeli című műsorának csütörtöki vendége. Mint arról a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt, Lovrencsicset az egyik lengyel élvonalbeli klub figyeli – az NB II-es Soroksár–Kozármisleny bajnokit egy megfigyelő élőben tekintette meg.

 

Lovrencsics Balázs jelenleg a Soroksárnál játszik kölcsönben. A csatár elárulta, tudott róla, hogy megnézik, ám azt nem árulták el, melyik csapattól érkezett megfigyelő.

„Tudtam, hogy jön egy megfigyelő, bár csak ennyit mondtak, fogalmam sem volt, honnan és ki. Egy kicsit talán túlizgultam a mérkőzést, noha szereztem egy gólt, összességében szerintem nem ment jól a játék, nem vagyok maradéktalanul elégedett a teljesítményemmel. Mindenesetre a mérkőzés után szóltak, hogy tetszett, amit láttak tőlem, jelentkeznek, meg szeretnének nézni máskor is. A sorsom viszont a Ferencvárostól függ, hisz még egy évig szerződés köt a klubhoz.”

„Nem biztos, hogy az NB II-ből rögtön a lengyel élvonalba való váltás lenne az ideális, kicsit talán nagy ugrás. Szerintem az NB I először megfelelőbb lenne. Hallani ezt-azt, felröppentek hírek, hogy majd a Ferencvárosban készülhetek, ám a pletykákból egyelőre nem valósult meg semmi. Nagyon jó lenne, de ha nem kellek a zöld-fehéreknek, akkor marad a Soroksár. Nem kizárólag a Fradi érdekel, bármelyik másik NB I-es csapatban el tudnám képzelni magam.”

Lovrencsics Balázs a 2016–2017-es szezonban eddig 19 NB II-es mérkőzésen 11-szer talált be, emellett három gólpasszt is kiosztott.

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.