NB II: Lehet, hogy magát az ördögöt találtam meg - Potoczki

Vágólapra másolva!
2013.01.05. 08:52
Potoczki Tamásnak, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós ügyvezető igazgatójának voltak álmatlan éjszakái, amikor felkérte Aczél Zoltánt segíteni az új vezetőedző, Zoran Kuntics mellé, de kijelentette, bármi áron megvédi csapatát.

„Lehet, hogy magát az ördögöt találtam meg. Noha talán a mi klubunk volt az első, amely egy vesztegetési kísérletet azonnal jelentett, hiszen esküdt ellenségei vagyunk a fogadási csalásnak. Nem tagadom, voltak álmatlan éjszakáim, tudtam, az edző idehívása milyen erkölcsi kérdéseket vet fel. Nézze, védem a klubot, úgyhogy kértem egy hivatalos papírt tőle arról, mi a helyzet vele. Az ügyészség heteken belül ismerteti az iratokat, és ha abban más van, mint amit Zoli állít, már nincs is itt” – mondta az SZTK ügyvezető igazgatója, Potoczki Tamás a Nemzeti Sportnak.

„Ha ugyanaz, akkor hivatalosan is az alkalmazottunk lehet, a jogerős bírósági döntés mondja ki, tényleg az ördöghöz nyúltam-e. Addig a költségeit fizetjük, mondhatni társadalmi munkában dolgozik itt. Elárulom, a nálunk futballozó gyerekek szülei közül sem kifogásolta senki, hogy Aczél Zoltán hozzánk kerül” – tette hozzá a klubvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik