NB II: Lázok négy évre írt alá a Vasashoz - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.09.23. 23:39
Amint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas vezetősége az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytatott a szabadon igazolható Lázok Jánossal – mostanra megszületett az egyezség is.

A klub honlapja adott hírt arról, hogy Lázok János a mai napon 2018-ig szóló szerződést írt alá a listavezető Vasashoz. A támadó már egy ideje az angyalföldiekkel edzett, a klub vezetői pedig mostanra állapodtak meg mindenben a játékossal, aki a szerződés értelmében négy évig erősítheti a klubot. Lázok János a mai napon 2018-ig szóló szerződést írt alá a listavezető Vasashoz. A támadó már egy ideje az angyalföldiekkel edzett, a klub vezetői pedig mostanra állapodtak meg mindenben a játékossal, aki a szerződés értelmében négy évig erősítheti a klubot.

A futballista így akár már a szeptember 27-én sorra kerülő, Szolnok elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen pályára léphet.

Érkezésével tovább javulhat a Vasas egyébként sem gyenge támadórészlege – a piros-kékek az idei bajnokságban hat forduló alatt 17 gólt szereztek, amelyből 15 gólt két támadó, Ferenczi István és Remili Mohamed jegyzett.

Az élvonalbeli Pakssal nemrégiben szerződést bontó 29 esztendős Lázok 2005 és 2011 között kis megszakítással már futballozott az angyalföldieknél.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Gál Mátyás (DVSC-Teva, kölcsön után végleg), Hajdú Norbert (ZTE), Kékesi Alexander (Újpest U21), Lázok János (szabadon igazolható, legutóbb MVM-Paks), Nagy Dániel (Siófok), Polényi Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Preklet Csaba (ZTE), Rodenbücher István (MTK – kölcsönbe), Takács Krisztofer (MTK U21)

Távozott/távozhat: Cseke Benjámin (MTK), Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza, előbbi onnan Mezőkövesd), Horváth Levente (Budaörs), Izing Martin (Mezőkövesd), Nagyházi Dávid, Szedlár Zoltán (mindkettő Dorog – kölcsönbe), Nánási Balázs (Mezőkövesd), Orbán Soma (Bajai LSE – kölcsönbe), Szabó Bence (SZTK-Erima)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik