NB II: külföld helyett Szeged – meggondolta magát a csatár

Vágólapra másolva!
2016.01.15. 14:14
Gyorsan meggondolta magát Denis Samuel Obot, a labdarúgó NB II-ben szereplő Váctól távozó nigériai-magyar támadó külföldre akart igazolni, aztán a mai napon aláírt a szintén másodosztályú Szeged 2011-hez. Klausz László együttese rajta kívül a korábbi kaposvári és pápai Andrei Ion Coroiant is megszerezte – számolt be róla a delmagyar.hu.

A román-magyar Andrei Ion Coroian 1991-es születésű, legutóbb Nagyváradon szerepelt az FC Bihor Oradea együttesében, itthon pedig korábban Pápán és Kaposváron futballozott az NB I-ben. Andrei Ion Coroian 1991-es születésű, legutóbb Nagyváradon szerepelt az FC Bihor Oradea együttesében, itthon pedig korábban Pápán és Kaposváron futballozott az NB I-ben.

A Vác korábbi villámgyors 28 éves támadója, Denis Samuel Obot 2006 óta futballozik Magyarországon. Játszott Vecsésen és Békéscsabán is, majd az angol ötödosztályú Oxford Citynél futballozott fél évet. Ezt követően visszatért Magyarországra, a 2014–2015-ös szezon első felében az akkor még megye I-es Érdi VSE-ben 15 meccsen 18 gólt szerzett. Az NB II mostani kiírásában 13 bajnokin egy gólig jutott – azt éppen Gyulán, a Szeged 2011 elleni 1–1 alkalmával lőtte.

A Szeged 2011-gyel szóba hozott dunaújvárosi duó, Magasföldi József és Petneházi Márk kapcsán nem jutottak el a felek a tárgyalásig, így nincs esély az átigazolásukra.

Vasárnap egy kora esti repülővel az ausztriai Schwechatról elutazik a törökországi Belekben tartandó tíznapos edzőtáborába a Szeged 2011 együttese. A kerettel tarthat a két friss igazolás, Andrei Ion Coroian és Denis Samuel Obot is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-NÉL
Érkezők:
Andrei Ion Coroian (román-magyar, FC Bihor Oradea Románia), Denis Samuel Obot (nigériai-magyar, Vác)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:
Zádori Krisztián
Kiszemeltek:
Távozók: Oláh Lóránt (Kozármisleny?)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik