B. Á. 2019.09.07 11:41 Frissítve: 2019.09.07 11:52

NB II: közösen igazolt a Vasas FC és a Kubala Akadémia

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a Kubala Akadémiával közösen szerződtette Köböl Krisztiánt.

Köböl Krisztián sokra vinné a Vasasnál (Fotó: vasasfc.hu)

 

A 18 éves, legutóbb a Fővárosi Vízműveknél szereplő játékos február óta heti három alkalommal vett részt edzéseken a Vasas felnőttcsapatánál, és teljesítményével meggyőzte Szanyó Károlyt, hogy érdemes átigazolni.

„Köböl Krisztián kiváló alkatú, a labdával remekül bánó támadó középpályás, aki átlag feletti rúgótechnikával rendelkezik. Krisztiánt a Kubala Akadémiával közösen igazoltuk át úgy, hogy edzésen a felnőttcsapattal készül, ha jól teljesít, bajnoki mérkőzésen is számítunk rá, de az ősz folyamán az U19-es kiemelt osztályú utánpótláscsapatban is szerepet kap a Kubala Akadémiában” – mondta Domonyai László klubigazgató az új igazolásról.

„Nagyon örültem, amikor a klub jelezte, hogy szeretne átigazolni. Óriási megtiszteltetés ez a számomra, hiszen egy nagy múltú együtteshez kerültem, amely a jövőt tekintve is komoly célokkal rendelkezik – kezdte Köböl Krisztián. – Már több hónapja a Vasas felnőttcsapatánál edzek, belekóstolhattam abba, hogy milyen is az NB II-es ritmus, és hogy milyen edzéseket tart Szanyó Károly vezetőedző. A társak nagyon jól fogadtak, hamar beilleszkedtem, mindenkivel normális a kapcsolatom. Nagyon szeretem, hogy Szanyó Károly mindig előre megtervezi, hogy milyen típusú edzéseket tart, profi szakembert ismertem meg benne. Az a célom, hogy folyamatosan kerettag legyek a másodosztályban és minél több percet töltsek a pályán. Ez nem lesz egyszerű, de azért fogok dolgozni, hogy ez összejöjjön.”

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.

2019.09.11 09:12:22

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

Lejtőre került az élete, de szembenézett a hibáival, és igyekszik változtatni.

2019.09.08 21:23:46

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem amatőrök akartak lenni, hanem álamatőrök, ami azért képes beépülni a gondolkodásba – történelmileg is.