R. B. 2020.01.28 11:03 Frissítve: 2020.01.28 11:07

NB II: közel kétméteres csatár a Haladás ötödik téli igazolása

A labdarúgó NB II-ben a 18. helyen álló Szombathelyi Haladás szerződtette Tóth Barnát, az ősszel a Nyíregyháza Spartacusban szereplő 24 éves támadót.

 

A 198 centiméter magas csatár az UTE-ban és a Budapest Honvédban nevelkedett, futballozott Vácon, Siófokon és Monoron. Tóth Barna a nyáron írt alá a Szparihoz, amelyben az ősszel tizenöt NB II-es találkozón összesen háromszor talált be. Tóth többek között végigjátszotta a Haladás ellen 3–1-re megnyert találkozót.

Tóth közös megegyezéssel szerződést bontott Nyíregyházán, a Halival fél plusz egy évre szóló megállapodást kötött – számolt be róla a haladas.hu.

Az ősszel kevés játéklehetőséghez jutó Tóth Martin és Petró Balázs közös megegyezéssel szerződést bontott a szombathelyi egyesülettel. Séllei Árpád, a vasiak ügyvezetője elmondta, a Haladás nem tervez több játékost igazolni a télen.

Ugyancsak két játékos távozik a másodosztályban tizenötödik helyen telelő Ajkától. Az NB III-as bajnokcsapatban alapembernek számító Kovács Gergő és Oláh László egyaránt felbontotta szerződését. Utóbbi hazatér, s Békéscsabán folytatja pályafutását – olvasható az fcajka.hu-n.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Devecseri Szilárd (ZTE), Rácz Ferenc (szabadon igazolhatóként, legutóbb Kozármisleny), Schimmer Szabolcs (Sárvár), Tóth Barna (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Verpecz István (szabadon igazolhatóként, legutóbb Balmazújváros)
Távozók: Gaál Bálint (ETO FC Győr), Eszlátyi István (?), Jurij Habovda  (ukrán-magyar, ?), Novák Csanád (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Nyári Patrik (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza), Petró Balázs (?, szabadon igazolható), Tóth Martin (?, szabadon igazolható)

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ FC AJKÁNÁL
Érkezők: Tar Zsolt (ETO FC Győr), Tóth Gergely Csaba (Kaposvár), Zamostny Balázs (Siófok)
Távozók: Bonivárt Erik (Vác – még novemberben), Kovács Gergő (?, szabadon igazolható), Major Norbert (Veszprém), Molnár Dominik (Paksi FC II, kölcsönből vissza, onnan NK Nafta Lendava 1903 – Szlovénia, kölcsönbe), Oláh László (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Pákai Gergő (befejezte pályafutását), Szabó Norman (Csákvár)

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.