NB II: korábbi válogatott középpályást igazolt a Budafok!

Vágólapra másolva!
2017.08.29. 23:58
A többek között egykor az olasz Internazionale és az AC Milan keretéhez is tartozó, legutóbb Gyirmóton futballozó Filkor Attila az NB II-ben szereplő Budafoki MTE-ben folytatja a pályafutását – számolt be róla a budapesti klub honlapja.

Filkor Attila fél év pihenő után futballozhat ismét (Fotó: Szabó Miklós)


A tíz évvel ezelőtt nagy tehetségnek tartott Filkor Attila az Internazionale és a Milan játékosaként Olaszországban a Grosseto, a Sassuolo, a Gallipoli, a Triestina, a Livorno, a Bari, a Pro Vercelli és az Avellino együttesében szerepelt, illetve tett egy kitérőt Franciaországban, a Chateauroux-nál is.

A labdarúgó 2015 nyarán tért haza, előbb az Újpest FC, majd a Gyirmót FC Győr futballistája volt, de 2017 elején távozott a gyirmótiaktól és fél éve nem volt csapata.

A 29 esztendős Filkor 2007-ben mutatkozott be a felnőttválogatottban, összesen hatszor lépett pályára a nemzeti csapatban, mindannyiszor abban az évben.

A budafokiakhoz kapcsolódó hír még, hogy Illés Dávid az NB III-as FC Ajkához igazolt.

A Budafok hat mérkőzés után öt ponttal az NB II 17. helyén áll.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők
: Balogh Péter
(Monor), Filkor Attila (szabadon igazolható, legutóbb Gyirmót FC Győr), Harsányi István (SZEOL), Kercsó Bence (Dunaújváros), Kirják Henrik (Haladás), Somogyi Csaba (Bp. Honvéd), Vass Máté (SZTK-Erima)
Kölcsönbe érkezők: Kerekes Krisztián (Debreceni VSC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Távozók:Abu Attila (Vác), Grúz Tamás (III. kerületi TVE), Huszty Dániel (KFC Komárno – Szlovákia, szabadon igazolhatóként), Illés Dávid (Ajka), Marczinka Tamás (Csepel, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik