HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.07.25 13:37 Frissítve: 2015.01.20 02:24

NB II: korábbi élvonalbeli kapust igazolt a Soroksár

A korábban többek között a Ferencvárosban, Pécsen és Gyirmóton is megforduló kapus, Holczer Ádám aláírt a labdarúgó NB II-ben újoncként induló Soroksárhoz – számolt be róla a klub honlapja.

 

Holczer Ádám legutóbb a Pécs kölcsönjátékosaként a Kozármisleny színeiben védett és szabadon igazolható játékosként kerül a XXIII. kerületiekhez. Az biztos, hogy kapusposzton erős lesz Varga Attila együttese, hiszen Holczer mellett a Ferencvárostól kölcsönkapott, korábban a West Ham Unitedben is védő Kurucz Péter is a keret tagja, illetve a szintén FTC-kölcsönjátékos Rácz Gergő is bevethető ezen a poszton.

A Soroksár kapus mellett középpályást és támadót is igazolt: a korábban az Újpest játékosaként az NB I-ben is bemutatkozó középpályás, Kovács Dániel a Gyirmót FC Győr mezét viselte az előző szezonban, míg a korábbi váci, újpesti és szolnoki csatár, Kocsis Dávid a Rákosmente KSK-től érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Balaskó Csaba (Szolnoki MÁV), Gyurácz András, Kurucz Péter, Péter Antal, Rácz Gergő, Simita Gergő (mindannyian FTC – kölcsönbe), Holczer Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Kozármisleny), Kocsis Dávid (RKSK), Kovács Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Gyirmót FC Győr)
Távozott/távozhat: Antal Zsolt (?), Balogh Bence (?), Bartos Attila (?), Márkus Tibor (Tatabánya), Mile Dániel (?), Rábold Richárd (abbahagyta), Tarczy Pál (FTC), Vég Bence (?)
Kiszemeltek: Erdei Gábor, Pintér Dominik (mindkettő FTC)

 

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.