NB II: két játékossal megegyezett az SZTK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.24. 13:01
Meggyőzte Horváth Ferenc vezetőedzőt Nagy Olivér és Balázs Richárd teljesítménye a Hatvan elleni felkészülési mérkőzésen, és mivel a klub vezetői is megegyeztek a játékosokkal, mindketten a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erimában folytatják pályafutásukat – számolt be róla a klub honlapja.

A középpályás Nagy Olivér az Újpest, a Pécs, a Paks és a Haladás labdarúgója volt, és 93 élvonalbeli találkozón nyolc gólt szerzett. Legutóbb a román Ceahlaul Piatra Neamt együttesében játszott. A szintén középpályás Balázs Richárd a Baja, a Sopron és a Békéscsaba színeiben szerepelt eddig az NB II-ben.Nagy Olivér az Újpest, a Pécs, a Paks és a Haladás labdarúgója volt, és 93 élvonalbeli találkozón nyolc gólt szerzett. Legutóbb a román Ceahlaul Piatra Neamt együttesében játszott. A szintén középpályás Balázs Richárd a Baja, a Sopron és a Békéscsaba színeiben szerepelt eddig az NB II-ben.

A szerdai felkészülési meccsen további próbajátékosok is pályára léptek a szigetszentmiklósiaknál, de Vólent Rolanddal, Czuczi Mártonnal, Csemer Gyulával és Majoros Árpáddal egyelőre még nem született megállapodás.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SZTK-ERIMÁNÁL

Érkezők: Balázs Richárd (szabadon igazolható, legutóbb Békéscsaba), Gulyás Máté (Veresegyház), Illés Gyula (Siófok), Nagy Olivér (szabadon igazolható, legutóbb Ceahlaul Piatra Neamt – Románia)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Czuczi Márton (szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd, próbajáték), Csemer Gyula (Bp. Honvéd, próbajáték), Lévai Norbert (Kecskeméti TE), Polyák Kristóf (Kecskeméti TE), Majoros Árpád (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd, próbajáték), Vólent Roland (Honvéd, próbajáték)
Távozók: Fekete Ádám (Balmazújváros), Horváth László (Balmazújváros), Jasarevic Mahir (Mosonmagyaróvár), Kállai Norbert (?), Osváth Attila (Vasas), Pollák Zoltán (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Ladányi Tibor (MTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik