NB II: két brazilt szerződtetett a Szigetszentmiklós

Vágólapra másolva!
2012.02.21. 11:38
Címkék
Jelentős vérfrissítésen esett át a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklósi TK. A Nyugati csoportban 13. helyen álló együtteshez tíz játékos érkezett a téli átigazolási időszakban, köztük két brazil: Fabio és Kaio.

A 24 esztendős Fabio védő, legutóbbi klubja a CA Guacuano volt, míg az ugyancsak 24 éves Kaio középpályásként vethető be, ő az Umuaramától érkezett. Több olyan magyar játékost is igazolt télen a klub, aki korábban szerepelt az NB I-ben.

Hétfőn beszámoltunk arról, hogy az SzTK-Erima Kecskemétről szerződtette Urbán Gábort, rajta kívül megjárta az első osztályt a korábbi NB II-es gólkirály Márkus Tibor (Biatorbágyról érkezett), a volt újpesti Hullám Attila (szintén Biatorbágyról) és a ferencvárosi Bölcsföldi Viktor. Lannert Bence legutóbb Gyirmóton futballozott (de az FTC adta kölcsön), Király András Diósdról,Deutsch Bence az MTK-tól, mígBerndt András a Pénzügyőrtől került Szigetszentmiklósra, utóbbit kölcsönadták az NB III-as Diósdnak.

A távozók között van a kazahsztáni FK Akzsajik Uralszkhoz igazoló Sadjo Haman, az osztrák harmadosztályú DSV Leobenhez szerződő Fekete Ádám, a kölcsönből Pécsre visszatérő grúz Irakli Kvekveskiri, valamint Krómer Patrik (Siófok), Majoros Árpád (Békéscsaba) és Csepregi Richárd (Soroksár).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik