NB II: kellenek az egyiptomiak, végleges a Kazincbarcika kerete is

Vágólapra másolva!
2012.02.21. 13:50
Címkék
Átigazolta a Kassa elleni edzőmérkőzésen már bemutatkozó három egyiptomi futballistát, az irányító középpályás Ramadan Mohamed Ragapot, a balhátvéd Hasszan Amint és a csatár Mohamed Jusszefet a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika. Az átigazolási időszak utolsó napján érkezett még kölcsönbe Illés Richárd és Szabó Péter is a DVTK-tól, míg Dávid Zoltán és Kovács Bence Tiszaújvárosba került, szintén kölcsönbe.

A téli felkészülési időszaknak úgy vágott neki a barcikai együttes, hogy mindenképpen szeretné a keretet megerősíteni, és olyan játékosokat igazolni, akik versenyhelyzetet teremtenek a különböző posztokon.

Mint már beszámoltunk róla, a felkészülés kezdetén Badalik Szabolcs szerződését nem hosszabbították meg, majd a vezetők szerződést bontottak Borbély Bálinttal és a kameruni Simon Mbei is kikerült a keretből. Kölcsönből visszarendelték Vasas Viktort, leigazolták szintén kölcsönbe Veszprémből a kolumbiai Daniel Gomest és visszatért a klubhoz a tehetséges Molnár Gábor Edelényből.

Az átigazolási időszak utolsó napján pedig robbant a bomba: a klub szerződést kötött három egyiptomi futballistával, az irányító középpályás Ramadan Mohamed Ragappal, a balhátvéd Hasszan Aminnal és a csatár Mohamed Jusszeffel, sőt a Sopronban is megforduló, de ősszel csapat nélküli kolumbiai Leonard Ossával is. Diósgyőrből kölcsönbe érkezett Illés Richárd és Szabó Péter – előbbi védekező középpályás, illetve a jobb oldali védő posztján használható, míg az utóbbi szélső középpályás pozícióban bevethető. Távozók is voltak az utolsó pillanatban: a borsodiak kölcsönadták Tiszaújvárosba Dávid Zoltánt, és vele tartott az eredetileg DVTK-játékos, ám az őszt Barcikán töltő Kovács Bence is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik