NB II: kapuskeringő Budaörsön – egy távozott, egy távozhat, egy érkezhet

Vágólapra másolva!
2019.05.30. 17:05
Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC-től Demjén Patrik, a kapus kölcsönadása lejártával visszatér az MTK-hoz. A Pest megyei klub a 21 éves játékost a Paks keretéhez tartozó Szabó Balázzsal pótolhatja, míg Borsos Vilmost a Dorog szemelte ki – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Úgy tudjuk, hogy a Budaörs már meg is egyezett a korábban az NB II-ben Csákváron és Budafokon szereplő Szabó Balázzsal. A 27 esztendős kapus a télen Budafokról Paksra szerződött, de tavasszal csak az NB III-as második csapatban kapott lehetőséget, a harmadik ligában nyolcszor védhetett.Szabó Balázzsal. A 27 esztendős kapus a télen Budafokról Paksra szerződött, de tavasszal csak az NB III-as második csapatban kapott lehetőséget, a harmadik ligában nyolcszor védhetett.

Demjén Patrik távozása biztos a budaörsiektől, de rajta kívül még egy kapus elhagyhatja a gárdát, mégpedig a 18 éves Borsos Vilmos. Ő tavasszal a Paks kölcsönjátékosaként szerepelt a csapatban (összesen két NB II-es bajnokin védett), de most a szintén másodosztályú Dorog szemelte ki magának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik