I. M. 2019.07.18 14:49 Frissítve: 2019.07.18 15:44

NB II: Kansas Cityből érkezett új tag a Vasas szakmai stábjába

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos honlapján tudatta, hogy Kemény Kristóf – a Nemzeti Sport korábbi munkatársa, Németh Gyula-díjas újságíró, a népszerű Puskás Öcsi mesekönyvek írója – is bekerült Szanyó Károly vezetőedző stábjába.

 

Az edzői tanulmányait Angliában végző Kemény Kristóf – aki utánpótlás-játékosként futballozott a Vasasban – legutóbb a III. Kerületi TVE felnőttcsapatának másodedzője volt, a júniust pedig a Sporting Kansas Citynél tölthette el az amerikai egyesület meghívására – írja bemutatásában a vasasfc.hu.

„Az építkezés egy újabb állomása, hogy bővítjük a szakmai stábot és új területek felé is nyitunk, szeretnénk tovább szélesíteni a szakmai repertoárunkat – így Domonyai László klubigazgató. – Nagy dolognak tartom, hogy Kemény Kristóf magyarként megállta a helyét az angol FA edzőképzésén, a Kerületnél eltöltött időszaka pedig bizonyította: profizmusa, maximalizmusa és munkabírása nagy érték egy klub számára. Örülünk, hogy nálunk folytatja a munkát, hisszük, hogy itt kiteljesedhet, mert futballfilozófiája és karaktere olyan, amilyenre a Vasas-családnak szüksége van.”

„Eredményesen akkor dolgozhat az ember, ha kihívásként éli meg a lehetőséget, ha fűti a bizonyítási vágy, illetve azt érzi, hogy számítanak rá – mondta a klub honlapjának Kemény Kristóf. Esetemben ez mind így van. Domonyai Lászlóval és Szanyó Károllyal az egyeztetések során mindvégig egy hullámhosszon voltunk, jó egy olyan társasághoz csatlakozni, amely éhes a sikerre, boldogság oda visszatérni, ahol tárt karokkal fogadnak. Aki ismer, jól tudja, engem minden Angyalföldhöz köt, én most a futballban is hazatértem.”

2019.08.11 17:29:20

Labdarúgó NB II F. B.

A Haladás a ráadásban mentett pontot • Vereséggel búcsúzott (?) a Balmaz • Hibátlan a Csákvár és az ETO.

2019.08.07 17:27:26

Labdarúgó NB II F. B.

Nem bírt a Haladás a Siófokkal • Elmaradt az újabb Balmaz-csoda • Sitku a ráadásban döntött • Hármat vágott a Budafok.

2019.08.04 15:38:20

Labdarúgó NB II F. B.

Játszott a Balmaz, döntetlent ért el a Siófok ellen • Hármat vágott a Budafok • Otthon kapott ki a Csaba.

2019.08.02 15:06:55

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

A hajdúságiak mellett a Haladásnál és a Vácnál is kaotikus volt a nyár • Két újonc is erős lehet • Többre vágynak Dorogon és a Szparinál.