NB II: Indiába igazolt a Fradival korábban bajnok középpályás

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 15:27
null
Busai Attila Indiában folytatja (Fotó: Török Attila, archív)
A legutóbb az NB II-es Nyíregyháza Spartacusban futballozó Busai Attila az indiai másodosztályú Neroca FC együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a csakfoci.hu.

 

A korábban az MTK-ban, a Ferencvárosban és a Diósgyőri VTK-ban is szereplő – a zöld-fehérekkel egy NB I-es bajnoki címet és három Magyar Kupát nyerő – 31 éves Busai Attila szeptemberben lett a másodosztályú Nyíregyháza játékosa, amellyel teljesítményalapú szerződést kötött. Decemberig mindössze hat NB II-es bajnokin, illetve két Magyar Kupa-meccsen kapott lehetőséget, ezért nem meglepő, hogy az őszi szezon után távozott a Szparitól.

Az egykori U19-es Eb-bronzérmes középpályás úgy döntött, hogy pályafutása során másodszor légiósnak áll (2010 és 2012 között a svájci FC Wil játékosa volt), és Indiába szerződik. Az MLSZ adatbázisa szerint január végén kötelezte el magát a Neroca FC-hez, amely az indiai másodosztályban szerepel.

Honfitársaink közül legutóbb Vadócz Krisztián futballozott Indiában, előbb az élvonalbeli Pune Cityben, majd a Mumbai City FC együttesében.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Ásványi Balázs (a PAFC kölcsönjátékosaként KFC Komárno – Szlovákia), Fadgyas Tamás (Újpest), Forgács Dávid (szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Györgyi Arthur (romániai, Debreceni VSC), Patvaros Zsolt (Kecskemét)
Távozók: Busai Attila (Neroca FC – India), Csorvási Tamás (?), Cenaj Drilon (albán, ?), Jova Levente (Vasas), Alan Kovác (szlovák, Kazincbarcika), Motkó Benjamin (Tállya – kölcsönbe), Polényi Gábor (Békéscsaba – még novemberben), Tóth Barna (Haladás, szabadon igazolhatóként)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik