nemzetisport.hu 2019.06.21 14:48 Frissítve: 2019.06.22 12:00

NB II: három játékost kapott kölcsön a Csákvár a PAFC-tól

Kocsis Bence, Mim Gergely és Sipos Zoltán a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárhoz kerül kölcsönbe – számolt be róla a klub honlapja.Idén nyáron ismét a Puskás Akadémiától kap kölcsön játékosokat a felcsútiak fiókcsapata, az Aqvital FC Csákvár.                                                            

„Mivel évek óta az akadémián dolgoztam, ismerem a felhozatalt, így nem volt nehéz szemezgetni azok között, akik megértek az előrelépésre – mondta a klub honlapján a csapat új vezetőedzője, Visinka Ede.Három olyan fiatal kerül most Csákvárra, akik meghatározó tagjai voltak a tavasszal az NB III Nyugati csoportjában bronzérmet szerzett Puskás Akadémia II-nek. Az U18-as válogatott tagja Kocsis Bence, aki első felnőtt idényében 7 góllal járult hozzá a dobogós helyezéshez. A 20 éves, szintén támadó középpályás Mim Gergely huszonhat bajnokin lépett pályára, ezeken 4 gólt szerzett, míg a 18 éves középpályás, Sipos Zoltán huszonháromszor kapott lehetőséget kezdőként a felnőttek között. Hétfőn mindhárman velünk kezdik meg a felkészülést Csákváron.”

A csákváriak kapusposztra is keresnek még játékost, de az biztos, hogy az élő szerződéssel rendelkező Markek Tamás és Hermány Bence marad a klubnál.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők: Csató Martin (Dorog), Kocsis Bence (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Mim Gergely (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Sipos Zoltán (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Tányéros Ádám (Budaörs)
Távozók: Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Baranyai Ádám (Kisvárda), Csilus Ádám (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Csonka Bonifác (FK Miercurea Ciuc / Csíkszereda – Románia), Daróczi Zoltán (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Vasas), Dulló Martin (?), Molnár Csaba (Budaörs), Papp Máté (Nyíregyháza Spartacus), Simon Márk (Paks – kölcsönből vissza), Tóth Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza)

2019.10.06 12:30:13

Labdarúgó NB II F. B.

A hajrában lőtt gólokkal nyert a Vác ellen az MTK • Két büntetővel győzött a Soroksár • A Budaörs pontot szerzett az ETO ellen.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.