NB II: három játékos távozik a Nyíregyháza Spartacustól

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.15. 16:50
null
Forgács Dávid nem sok időt töltött Nyíregyházán (Fotó: Sipeki Péter/Kelet-Magyarország)
Három játékosra nem számít a jövőben a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, Forgács Dávid, Szekszárdi Tamás és Pejovics Danilo is távozik a szabolcsiaktól – tudtuk meg a klub honlapjáról.

A Nyíregyháza Spartacus klubvezetősége folyamatosan egyeztet annak érdekében, hogy kialakítsa a következő idényre a játékoskeretet. Pénteken eldőlt, hogy három labdarúgóra nem számít a jövőben a Szpari.

Az első távozó a 24 éves Forgács Dávid, aki a téli szünetben érkezett a klubhoz, és három tavaszi mérkőzésen léphetett pályára. A második a 26 esztendős Szekszárdi Tamás bő egy éve csatlakozott a csapathoz, az előző idényben 13 alkalommal ölthette magára bajnokin a Spartacus mezét, tíz esetben kezdőként – a Szeged ellen gólt is szerzett. A harmadik távozó a 21 éves Pejovics Danilo, akinek lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub. A belső védő 2018-ban igazolt Nyíregyházára, 46 bajnokin szerepelt piros-kékben, és egy gólt szerzett.

Amikor idejöttünk, tudtuk, hogy meg kell erősíteni a csapatot ahhoz, hogy esélyünk legyen a feljutásért harcolni – mondta a nyíregyhazaspartacus.hu-n Gálhidi György vezetőedző. – Ehhez néhány helyen változtatnunk kell, és úgy tudunk új játékosokat hozni, ha néhány labdarúgótól elköszönünk. Nem volt emberileg semmilyen probléma a most távozókkal, de a teljesítményük nem győzött meg.”

A távozók mellett érkezők is lesznek, több labdarúgóval már tárgyal a klub.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Szpari fölényesen nyerte meg a Sényő elleni felkészülési mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik