NB II: ha van diákigazolványa, ingyen járhat az MTK meccseire

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 18:13
A labdarúgó NB II következő idényére készülő MTK megkezdte a jegyek és a bérletek árusítását a 2017–2018-as szezonra. Az árváltozásokról, a szolgáltatások módosításáról és az indokokról a klub elnöke, Deutsch Tamás nyilatkozott a kék-fehérek hivatalos honlapján.

„Talán még a másodosztályban is egyedülálló módon, a 18 éven aluliak, a 18 éven felüliek közül azok, akik diákigazolvánnyal rendelkeznek, a nyugdíjasok és a mozgáskorlátozottak ingyenesen látogathatják a hazai mérkőzéseinket. Akik pedig a normál jegyárakért lépnek be, 800 és 1200 forintért vehetnek jegyet. Ha ezt online teszik, akkor – további tíz százalék kedvezménnyel – 720, illetve 1080 forintért juthatnak belépőhöz” – mondta Deutsch Tamás az mtkbudapest.hu-nak.„Talán még a másodosztályban is egyedülálló módon, a 18 éven aluliak, a 18 éven felüliek közül azok, akik diákigazolvánnyal rendelkeznek, a nyugdíjasok és a mozgáskorlátozottak ingyenesen látogathatják a hazai mérkőzéseinket. Akik pedig a normál jegyárakért lépnek be, 800 és 1200 forintért vehetnek jegyet. Ha ezt online teszik, akkor – további tíz százalék kedvezménnyel – 720, illetve 1080 forintért juthatnak belépőhöz” – mondta Deutsch Tamás az mtkbudapest.hu-nak.

„Természetesen a csökkentett jegy- és bérletár fontos, ám az igazi vonzerőt az jelentheti, ha a csapat jól szerepel, és akkor visszatérhetnének azok a régi idők, amikor kéthetente, családi programként kézenfekvő volt, hogy vasárnap meccsre megyünk a Hungária körútra” – bizakodott az MTK elnöke.

Deutsch Tamás teljes nyilatkozatát, valamint a jegy- és bérletárakról szóló tájékoztatót az MTK hivatalos honlapján olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik