NB II: Ha a Real jön értem, akkor megyek - Remili hosszabbítana

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 10:20
Szerződéshosszabbításra készül a feljutást célul kitűző másodosztályú Vasas labdarúgója, Remili Mohamed. A piros-kékek húzóembere a Nemzeti Sportnak elmondta, hosszú távra elkötelezné magát Angyalföldön.

„Igaz, Vancsa Miklóssal többször is egyeztettünk – mondta Remili Mohamed a Nemzeti Sportnak. – A nyáron jár le a szerződésem, a Vasasnál azt szeretnék, ha hosszú távon kötelezném el magam a klubnak. Nem titok, nálam a Vasas most abszolút elsőséget élvez. Jól érzem ott magam, érzem a szurkolók szeretetét. Egyébként is fantasztikusak a drukkereink. A másodosztályban sincs kevesebb nézőnk, mint a legtöbb első osztályú klubnak. Amit pedig Mezőkövesden az utolsó fordulóban műveltek a lelátón, az egészen felkavaró volt. Még hátrányban is végig zengett-zúgott a »Gyerünk, gyerünk, Angyalföld! « Óriási erőt ad ez nekünk. Szóval tárgyalunk a hosszabbításról, bár azt Vancsa Miklósnak is megmondtam, ha a Real Madrid jön értem, akkor megyek…”

Remili hozzátette, valóban nem sok hiányzott ahhoz, hogy lemaradjanak a karácsony előtti bónuszpénzről. „Mint csapatkapitány azt mondom, jogos volt a kritika a vezetők részéről, egy szót sem szólhattunk, amikor bejelentették, hogy ha nem végzünk az első vagy a második helyen, fuccs a prémiumnak. Csak magunknak köszönhetjük, hogy ilyen helyzetbe jutottunk. A Sopronnal szemben hazai pályán veszítettünk, ami jogosan háborította fel szurkolóinkat, vezetőinket. Pocsék futballt mutattunk be” – mondta Remili.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik