HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.12.06 21:55 Frissítve: 2016.12.06 22:34

NB II: Grumics máshol vezessen le, ne itt – Révész Attila

Fiatalítani akar csatárposzton a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda, így biztossá vált, hogy a Balmazújváros ellen kiállított és a szezonban egyébként is gyenge teljesítményt nyújtó Grumics Miroszlavra a jövőben már nem számít a szakmai stáb, Horváth Zoltán szerződtetése viszont biztossá vált. Grumicson kívül Kardos Norbert és Lengyel Béla sem a várdaiaknál folytatja.

 

A Balmazújváros elleni mérkőzést centerposzton kezdő Grumics Miroszlav korán besárgult, majd amikor már érett a cseréje, és Rajczi Péter az első félidő végén elment melegíteni, akkor könyöklésért a kiállítás sorsára jutott.

„Grumics helyére jött volna Rajczi, de a csatár fegyelmezetlensége miatt változott a forgatókönyv – mondta Révész Attila szakmai igazgató a szon.hu-n. – Ez volt az első kiállításunk a bajnokságban, a mi játékosainkra nem jellemzőek az ilyen megmozdulások. Nem titok, Grumicsnak már elő volt készítve a szerződésbontása, ez a folyamat felgyorsulhat a napokban. A csatár szezonja siralmasra sikeredett, a jelek szerint ő már csak levezetni jött hozzánk. Vezessen le máshol, ne itt!"

Révész Attila a Nemzeti Sport Online-nak azt is elmondta, hogy csatárposzton mindenképpen fiatalítani akarnak és a korábban az NB I-ben Egerben, Debrecenben, legutóbb pedig Ausztriában futballozó, vesztegetési ügyben érintett, de eltiltását letöltő Horváth Zoltán szerződtetése biztossá vált. A szakmai igazgató hozzátette, hogy nemcsak Grumicstól köszönnek el, hanem az egyetlen meccsen sem játszó Kardos Norbertre és Lengyel Bélára sem számítanak a jövőben, az ő szerződésük felbontásáról a napokban indulnak meg az egyeztetések.

A Kisvárda Horváth Zoltán mellett további támadókat igazolna, képben van ukrajnai magyar, erdélyi magyar és szlovákiai magyar csatár is, de az ő kilétükről Révész egyelőre többet nem árult el.

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.