nemzetisport.hu 2014.05.30 15:08 Frissítve: 2015.01.20 01:05

NB II: Gellei lesz a szakmai igazgató Zalaegerszegen

A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC új tulajdonosa, Végh Gábor a zaol.hu-nak adott interjújában beszélt először a személyi változásokról: a szakmai igazgató Gellei Imre lesz, míg Lendvai Miklós utánpótlás-igazgatóként tevékenykedik tovább.

„Az első és legfontosabb, hogy rend legyen, mindenki tudja, mi a feladata. Nagyon szeretnénk magas szintű minőségi munkát végezni, megteremtve ehhez a tárgyi feltételeket, s azt, hogy a saját nevelésű labdarúgókkal is olyan játékot nyújtson a felnőtt- és minden utánpótláscsapatunk, amit a szurkolók is magukénak éreznek” – felelte Végh a zaol.hu-nak arra a kérdésre, hogy milyen klubot szeretne felépíteni.

Az új tulajdonos elmondta, három éven belül mindenképpen újra élvonalba akar jutni a ZTE-vel, de személyes ambíciója, hogy ez már egy éven belül megtörténjen. Végh a szakmai és vezetői stábról is beszélt.

A klubigazgató Kocsárdi Gergely személyében megvan már, a szakmai igazgató Gellei Imre lesz – mondta Végh. – A klub gazdasági igazgatója Varga Miklós, az edzői stáb összetételét pedig június végéig kialakítjuk. A mostani szakvezető, Lendvai Miklós munkáját nagyra értékeljük, de váltunk. Ő mint utánpótlás-igazgató folytatja a munkáját a klubnál, ám azt gondolom, hogy lesz még Lendvai Miklós a ZTE FC vezetőedzője.”

Az utóddal kapcsolatban Végh hozzátette, hogy két-három edzővel tárgyalnak, míg fő tulajdonosként a napi munkába nem kíván beleszólni, de nyomon követi majd.
2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.

2019.09.11 09:12:22

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

Lejtőre került az élete, de szembenézett a hibáival, és igyekszik változtatni.

2019.09.08 21:23:46

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem amatőrök akartak lenni, hanem álamatőrök, ami azért képes beépülni a gondolkodásba – történelmileg is.