NB II: Fehérvárról érkezett fiatal játékos a Szegedhez

Vágólapra másolva!
2020.02.15. 13:56
A téli átigazolási időszak utolsó napján eldőlt, hogy a 18 esztendős Ódor Máté a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja, a szeged-grosicsakademia.hu.

Ódor Máté a Mol Fehérvár utánpótlásában nevelkedett, és a 2018–2019-es idényben kapott először lehetőséget az NB III Nyugati csoportjában szereplő Mol Vidi II-ben. A most futó bajnokság őszi szezonjában alapemberré vált, 16 harmadosztályú bajnokin kezdőként lépett pályára a fehérváriak színeiben.Ódor Máté a Mol Fehérvár utánpótlásában nevelkedett, és a 2018–2019-es idényben kapott először lehetőséget az NB III Nyugati csoportjában szereplő Mol Vidi II-ben. A most futó bajnokság őszi szezonjában alapemberré vált, 16 harmadosztályú bajnokin kezdőként lépett pályára a fehérváriak színeiben.

A fiatal játékosra a jobb oldalon, elsősorban a védelemben számíthat a szegediek szakmai stábja. Ódor Máté a „fiatalszabálynak” megfelel.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Dobronoky Viktor (Grosics Akadémia U19), Hudák Martin (ZTE), Kuti Krisztián (DVSC), Grumics Miroszláv (szerb-magyar, ZTE), Ódor Máté (Mol Fehérvár II), Vankó Imre (Budafok, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Cristian Cigan (román, Füzesgyarmat), Dragóner Filip (Mezőkövesd – kölcsönből vissza),Pongrácz Viktor (?),Sóron Tibor(III. Kerületi TVE),Zabari Dávid (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik