NB II: elnézést – a Békéscsaba megtéríti a kárt az Ajkának

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.08.11. 13:12
null
A fehér mezes békéscsabaiak nyerték meg a mérkőzést (Fotó: Balogh Ákos/Veszprém Megyei Napló)
Az Ajka kedden a hivatalos honlapján közölte, hogy elfogadja a Békéscsaba bocsánatkérését. Az előzmény: az Ajkai Szó minapi beszámolója szerint a két NB II-es labdarúgócsapat vasárnapi mérkőzése után a csabaiak használta öltöző finoman fogalmazva sem olyan állapotban volt, mint a kezdés előtt.

Az ajkaiak a hivatalos honlapjukon ismertetik a Békéscsaba közleményét, illetve azt, hogy a bocsánatkérést elfogadják, és az ügyet lezártnak tekintik.

Íme, az elsőként a meccset 1–0-ra megnyerő békéscsabaiak honlapjára kitett közlemény:

„Ezúton jelezzük, hogy a 2020. augusztus 9-én (vasárnap) megrendezett FC Ajka–Békéscsaba 1912 Előre mérkőzés után a hazai öltözőben történt károkozást a vendégcsapat elismeri, és a keletkezett anyagi kárt megtéríti. Tekintettel arra, hogy az események teljes mértékben nem rekonstruálhatók, így ennek következményei sem tisztázhatók valóságosan. Mindentől függetlenül klubunk elnézést kér a vendéglátó klubtól és az Ajkai Szó Online-tól, amennyiben a tények teljes ismerete nélkül esetleg olyasmit közölt, ami bárkire sértő lett volna. A Békéscsaba 1912 Előre fontosnak tartja, hogy minden klubbal és médiával jó viszonyt ápoljon, ezért a továbbiakban a nyilvánosság kizárása mellett kívánja rendezni az ügyet. Az eseményeket ezzel lezártnak tekintjük.”

Az öltözőben készült fotókkal illusztrált Ajkai Szó Online Facebook-poszt – szerkesztőségünk értesülése szerint a békéscsabaiak kérésére – lekerült a világhálóról, a behir.hu „Nem a békéscsabaiak rongálták meg az ajkai öltözőajtót” című cikkére kattintva hibaüzenetet kapunk, viszont a Csakfoci beszámolójában megtalálhatók a bocsánatkérés alapjául szolgáló felvételek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik