NB II: egy középpályás és egy támadó érkezett Kazincbarcikára

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.17. 12:32
Alan Kovác és Gábor Lukács is a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja, a kbsc.hu.

A pozsonyi születésű, 26 éves Alan Kovác korábban a szlovák Slovan Bratislava, valamint a DAC-tól kölcsönben az SFM Senec, az FK Iskra Borcice, az SKF iClinic Sered és az FK Senica játékosa volt. A támadó 2019 elején érkezett Magyarországra, itthon az ETO FC Győrben, majd a Nyíregyháza Spartacusban futballozott, de nemrégiben szerződést bontott a szabolcsiakkal és most Kazincbarcikán folytatja pályafutását.

A 21 esztendős Gábor Lukács korábban a ZTE, a Grosics Akadémia és a Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótláscsapatainál nevelkedett. Az utánpótláséveket követően 2017-ben igazolt az akkor NB III-as STC Salgótarjánhoz, ezután 2018 februárjában Kazincbarcikára került. A középpályás a borsodiaknál másfél évet töltött el, majd 2019 nyarán szerződést bontott a klubbal és Ózdra igazolt, ahol 10 NB III-as mérkőzésen játszott és két gólt szerzett (az ózdiakat egyébként azóta kizárták a bajnokságból).

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Gábor Lukács (szabadon igazolható, legutóbb Ózd), Alan Kovác (szlovák, Nyíregyháza)
Távozók: Lukács Raymond (Békéscsaba)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik