nemzetisport.hu 2019.05.16 19:39 Frissítve: 2019.05.18 13:00

NB II: Csizmadia Csaba marad a Budafok vezetőedzője

A Budafoki MTE vezetősége megállapodott Csizmadia Csabával arról, hogy a játékos-pályafutását befejező 33 éves szakember a klubnál folytatja vezetőedzői munkáját.

 

„Tulajdonosunkkal, Bélteky Róberttel teljes egyetértésben hoztuk meg a döntést, Csizmadia Csaba esetében egy nagyívű edzői pálya kezdetét látjuk – nyilatkozta a klub honlapján a BMTE tiszteletbeli elnöke, Jakab János. – Már az idény vége előtt meghosszabbítottuk vezetőedzőnk szerződését, mert a nyári felkészülési program és a játékoskeret kialakítása az ő, valamint Oláh Lóránt sportigazgató döntése alapján történik."

Jakab János hozzátette, mivel Csizmadia Csaba pályafutása vasárnap, a Balmazújváros elleni mérkőzésen hivatalosan is véget ért, a jövőben kizárólag vezetőedzői feladataira koncentrál majd.

„Szeretnénk, ha hosszú távon ő irányítaná a csapatot, ám ez természetesen a szerepléstől függ. Ha jól teljesít, néhány éven belül magasabb osztályban is bizonyíthatja edzői képességeit. A legjobb az lenne, ha a BMTE élén válna belőle NB I-es szakember, de egyelőre lépésről lépésre haladunk és a következő szezonban szeretnénk a tabella első felében végezni” – fogalmazott Jakab János.

Csizmadia Csaba október vége óta dolgozik vezetőedzőként a klubnál, és teljesítette a célkitűzést, vagyis kiharcolta a bennmaradást a csapattal.

 

2020.01.17 22:00:17

Labdarúgó NB II THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Fáy utcában komolyan számolnak vele.

2020.01.16 11:11:59

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Új klubmodell, feljutás esetén is csak magyar játékosokat szeretnének szerepeltetni – interjú Nagy Miklós tulajdonos-klubigazgatóval.

2019.12.27 09:15:35

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

„Az a célunk, hogy minél jobb körülmények között a lehető legjobb játékosok nevelésével segítsük a magyar labdarúgást.”

2019.12.19 15:02:23

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Csákvár és a Siófok az ősz meglepetése • A Szeged a legjobb újonc • A Vasas és a Haladás csalódást okozott.