NB II: csatár a Fradiból, kapus Norvégiából – a soroksári recept

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 18:50
A Ferencváros kölcsönjátékosaként a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksárban futballozik a tavasszal Popov Patrik. A XXIII. kerületi klub eközben mindenben megállapodott Steer Bencével is, így a kapus szintén Lucsánszky Tamás együttesében folytatja – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A 19 esztendős Popov Patrikot a nyáron a Békéscsaba csábította, de a csatár végül maradt a Ferencvárosnál, és ősszel 8 gólt szerzett a zöld-fehérek második csapatában, az NB III-ban. Most fél évre, kölcsönbe kerül a Soroksárhoz.Popov Patrikot a nyáron a Békéscsaba csábította, de a csatár végül maradt a Ferencvárosnál, és ősszel 8 gólt szerzett a zöld-fehérek második csapatában, az NB III-ban. Most fél évre, kölcsönbe kerül a Soroksárhoz.

A 23 éves kapus, Steer Bence Norvégiából tér haza, a Vasas-nevelésű játékos legutóbb a Nardo FK együttesében védett. A XXIII. kerületiek másik kapusa az ősszel kölcsönben, Győrben védő Kunsági Roland lehet, amennyiben a Ferencváros újra kölcsönadja.

A soroksáriakhoz kapcsolódó hír még, hogy a klubbal nemrégiben szerződést bontó Koós Gábort a Budaörsön kívül az egyaránt NB III-as ETO FC Győr és az Érd is szeretné megszerezni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők:
Steer Bence (Nardo FK – Norvégia)
Kölcsönbe érkezők: Popov Patrik (Ferencváros)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kunsági Roland (ETO FC Győr)
Távozók: Bartos Attila (befejezte pályafutását), Koós Gábor (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Budaörs, Érd, ETO FC Győr)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Holczer Ádám (Ferencváros)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik