NB II: Csákváron is döntöttek a fizetésekkel kapcsolatban

G. J.G. J.
Vágólapra másolva!
2020.04.08. 11:53
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnál is döntöttek a fizetésekkel kapcsolatban – egyelőre nincs bércsökkentés, a játékosok pedig egyéni edzésterv alapján otthon tréningeznek.

Eddig is igyekeztünk észszerű gazdálkodást folytatni és a jövőben is ehhez tartjuk magunkat – tudta meg a Nemzeti Sport Online az NB II 4. helyén tanyázó, a mezőny egyik legfiatalabb keretével dolgozó Aqvital FC Csákvár elnökétől, Nagy Sándortól. Költségvetésünk nem túl nagy, az alapbérek alacsonyak, így egyelőre nem okoz zavart ezek kifizetése. Természetesen mindent elkövetünk, hogy minimalizáljuk egyéb kiadásainkat.”Eddig is igyekeztünk észszerű gazdálkodást folytatni és a jövőben is ehhez tartjuk magunkat – tudta meg a Nemzeti Sport Online az NB II 4. helyén tanyázó, a mezőny egyik legfiatalabb keretével dolgozó Aqvital FC Csákvár elnökétől, Nagy Sándortól. Költségvetésünk nem túl nagy, az alapbérek alacsonyak, így egyelőre nem okoz zavart ezek kifizetése. Természetesen mindent elkövetünk, hogy minimalizáljuk egyéb kiadásainkat.”

A Csákvár játékosai jelenleg személyre szóló egyéni edzésterv alapján, egyedül dolgoznak otthon. A szakmai stáb az elvégzett munkáról beérkezett adatokat folyamatosan feldolgozza, s ahhoz szabja a következő heti edzésprogramot. Hogy akár kiscsoportos foglalkozás keretében is mikor térhetnek vissza a pályára a csákvári játékosok, arról nem tudott felvilágosítást adni Nagy Sándor.

A csákvári szurkolók így sem maradnak meccsek nélkül, vasárnaponként – a holland Ajax Amsterdam után szabadon –, egy-egy legendás Aqvital FC-mérkőzés látható a klub YouTube-csatornáján.

Mint beszámoltunk róla,a csákvári klub alkalmazottai eddig 1 millió forint értékben vásároltak a Csákvári Mentőszolgálat számára eszközöket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik