NB II: Balajti végleg Kövesden, a Fradiból kapus érkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.18. 15:37
Több, újonnan igazolt játékos is pályára lépett a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd színeiben a Balmazújváros elleni szezonnyitón: Kunsági Roland az FTC-től, Tajthy Tamás a Lombard Pápától, Nikola Pantovics a Honvédtól, míg az előző idényben kölcsönben már a kövesdieknél futballozó Balajti Ádám a DVSC-től érkezett.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a borsodiak Kunsági Rolandot és Nikola Pantovicsot egy évre kölcsönbe szerezték meg, míg Tajthy Tamás és Balajti Ádám végleg Tóth László együtteséhez került. Kunsági Rolandot és Nikola Pantovicsot egy évre kölcsönbe szerezték meg, míg Tajthy Tamás és Balajti Ádám végleg Tóth László együtteséhez került.

Balajtit egyébként a nyáron a Haladás is szerette volna átigazolni, de végül nem jött létre az egyezség, a Mezőkövesd pedig kivásárolta debreceni szerződéséből a csatárt.

Rajtuk kívül a Mezőkövesd átigazolta a tavasszal a Vasas keretéhez tartozó Nánási Balázst, a nyáron a Videoton II-t elhagyó Baracskai Rolandot, és a korábbi DVTK-futballistát, Menyhért Ádámot is; ők mindannyian végleg kerültek a klubhoz.

Márkus Gábor viszont nem lett a kövesdiek játékosa, a hetekig a csapattal készülő labdarúgóra mégsem tart igényt a szakmai stáb.

A szlovák Stanislav Velicky még a keretben van, de szinte biztos, hogy távozni fog, mivel ha akár egy percet is játszana, akkor a klub elesne a központi marketingbevétel rá eső részétől.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL
Érkezők: Balajti Ádám (DVSC-Teva, kölcsön után végleg), Balogh Balázs (csapat nélkül), Baracskai Roland (Videoton II), Csató Martin (Győri ETO II), Engel Alex (DVSC-Teva, legutóbb Vasas), Herceg Péter (DVTK), Hanzl Máté (Haladás), Izing Martin (Vasas), Kulcsár Kornél (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Kunsági Roland (FTC – kölcsönbe), Máté János (Szolnoki MÁV, legutóbb kölcsönben Nyíregyháza), Menyhért Ádám (DVTK), Molnár Gábor (Kazincbarcika), Nánási Balázs (Vasas), Nikola Pantovics (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Szeles Tamás (SBTC-Puebla), Tajthy Tamás (Lombard Pápa)

Távozott/távozhat: Bognár István (DVTK), Dobos Attila (Felsőtárkány), Dominik Fótyik (Kecskeméti TE), Éles Szilárd (DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Farkas Balázs (Újbuda), Ficsór Dávid (abbahagyta), Gévay Zsolt (MVM-Paks), Harsányi Zoltán (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Horváth Tamás (Videoton), Kiss Máté (Győri ETO – kölcsönből vissza, majd onnan Gyirmót), Melczer Vilmos (ZTE FC), Olasz Dénes (Lombard Pápa), Sigér Dávid (DVSC-Teva – kölcsönből vissza, onnan Balmazújváros), Rajczi Péter (Kaposvár), Szalai Vilmos (DVTK), Stanislav Velicky (szlovák, Haladás?), Vermes Krisztián (?)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik