HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.01.13 12:42 Frissítve: 2016.01.13 13:36

NB II: az Újpesttől vett kölcsön csatárt a Budaörs

Már január közepén a végleges tavaszi kerettel dolgozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs edzője, Miskei Attila, hiszen a csapat Mátyás Kristóf szerződtetése után kölcsönbe megszerezte az Újpesttől Tóth Patrikot, és mivel senki sem távozik a klubtól, az átigazolások lezárultak.

 

A Nemzeti Sport Online elsőként számolt be arról, hogy az Újpest fiatal játékosa, Tóth Patrik a Budaörshöz kerülhet kölcsönbe, a zöld-fehérek vezetőedzője, Miskei Attila pedig most már tényként beszélt az átigazolásról.

„Készen van a keretünk – jelentette ki Miskei Attila. – Örömteli, hogy bár játékosainkat az NB I-ből vagy az NB II-ből is keresik, mindenkinek tovább él a szerződése. Két labdarúgóval erősítettünk, az Újpesttől kölcsönbe érkezik hozzánk Tóth Patrik, Balatonlelléről pedig Mátyás Kristóf, mindketten tizenkilenc esztendősek."

E két átigazolás is mutatja, a budaörsi vezetőség eltökélt célja, hogy egységes csapatot építsen, amely főleg a fiatalokra építve szerepel a másodosztályban. A stabilitás, ezzel együtt a nyugalom már most is az együttes sajátja, az edzések az ilyenkor szokásos mederben zajlanak, és január 16-án az első edzőmérkőzésre is sor kerül. Az előzetes elképzeléssel ellentétben azonban nem a Diósd, hanem a Diósgyőr lesz a partner.

„Ez a váltás is azt jelzi, jó úton járunk – folytatta a vezetőedző. – Nagy megtiszteltetés, hogy a DVTK képviselője azzal hívott fel bennünket, játsszunk edzőmérkőzést. Természetesen mi is szerettük volna, hogy összejöjjön a meccs, ezért egyeztettünk a Diósddal, a vezetői pedig rábólintottak a kérésünkre. A céljaink egyáltalán nem változtak a nyár óta, vagyis a biztos bennmaradást szeretnénk kivívni. Ebben nem állunk rosszul, de továbbra is a tanulás, a fejlődés a legfontosabb, és ennek érdekében szerényen, kellő alázattal dolgozunk. A többi meg majd jön magától."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők:
Mátyás Kristóf
(Balatonlelle)
Kölcsönbe érkezők:
Tóth Patrik (Újpest)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: 
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.