nemzetisport.hu 2016.01.13 12:42 Frissítve: 2016.01.13 13:36

NB II: az Újpesttől vett kölcsön csatárt a Budaörs

Már január közepén a végleges tavaszi kerettel dolgozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs edzője, Miskei Attila, hiszen a csapat Mátyás Kristóf szerződtetése után kölcsönbe megszerezte az Újpesttől Tóth Patrikot, és mivel senki sem távozik a klubtól, az átigazolások lezárultak.

 

A Nemzeti Sport Online elsőként számolt be arról, hogy az Újpest fiatal játékosa, Tóth Patrik a Budaörshöz kerülhet kölcsönbe, a zöld-fehérek vezetőedzője, Miskei Attila pedig most már tényként beszélt az átigazolásról.

„Készen van a keretünk – jelentette ki Miskei Attila. – Örömteli, hogy bár játékosainkat az NB I-ből vagy az NB II-ből is keresik, mindenkinek tovább él a szerződése. Két labdarúgóval erősítettünk, az Újpesttől kölcsönbe érkezik hozzánk Tóth Patrik, Balatonlelléről pedig Mátyás Kristóf, mindketten tizenkilenc esztendősek."

E két átigazolás is mutatja, a budaörsi vezetőség eltökélt célja, hogy egységes csapatot építsen, amely főleg a fiatalokra építve szerepel a másodosztályban. A stabilitás, ezzel együtt a nyugalom már most is az együttes sajátja, az edzések az ilyenkor szokásos mederben zajlanak, és január 16-án az első edzőmérkőzésre is sor kerül. Az előzetes elképzeléssel ellentétben azonban nem a Diósd, hanem a Diósgyőr lesz a partner.

„Ez a váltás is azt jelzi, jó úton járunk – folytatta a vezetőedző. – Nagy megtiszteltetés, hogy a DVTK képviselője azzal hívott fel bennünket, játsszunk edzőmérkőzést. Természetesen mi is szerettük volna, hogy összejöjjön a meccs, ezért egyeztettünk a Diósddal, a vezetői pedig rábólintottak a kérésünkre. A céljaink egyáltalán nem változtak a nyár óta, vagyis a biztos bennmaradást szeretnénk kivívni. Ebben nem állunk rosszul, de továbbra is a tanulás, a fejlődés a legfontosabb, és ennek érdekében szerényen, kellő alázattal dolgozunk. A többi meg majd jön magától."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők:
Mátyás Kristóf
(Balatonlelle)
Kölcsönbe érkezők:
Tóth Patrik (Újpest)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: 
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

2019.10.06 12:30:13

Labdarúgó NB II F. B.

A hajrában lőtt gólokkal nyert a Vác ellen az MTK • Két büntetővel győzött a Soroksár • A Budaörs pontot szerzett az ETO ellen.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.