nemzetisport.hu 2018.08.02 08:47 Frissítve: 2018.08.02 09:27

NB II: az NB I-ben 30 gólos támadó érkezhet Győrbe

Az ETO FC Győr ugyan kikapott 1–0-ra az NB II nyitó fordulójában hazai pályán a Budaörstől, Mészöly Géza vezetőedző szerint nincs okuk az aggodalomra, már csak azért sem, mert folyamatosan erősödik a csapat kerete.

 

Vereséggel kezdte a 2018–2019- es idényt az ETO FC Győr, pedig a keretnek (mások mellett) a korábban élvonalban futballozó Debreceni András, Magasföldi József, Vadász Viktor  és Völgyi Dániel is tagja.

Sőt az átigazolási időszakban Baracskai Roland, Horváth Tamás és Koltai Tamás is a zöld-fehérekhez szerződött, ők az előző idényben szintén az NB I-ben játszottak, míg a DAC-tól érkező Mervó Bence a szlovák élvonalban futballozott. 

„Felesleges vészmadárkodni, illetve egy mérkőzést követően véleményt nyilvánítani – kezdte Mészöly  Géza, az ETO FC Győr vezetőedzője. – Hazai pályán egy-nullára kikaptunk ugyan a Budaörstől, de éppen a szerdai videoelemzésen mutattuk meg a játékosoknak, mennyi lehetőségük volt a vezetés megszerzésére. Közben persze az ellenfél is támadott, ám Horváth Tamást azért szerződtettük a Mezőkövesdtől, hogy a lehető legtöbb lövést hárítsa. Megtette, de a támadásainkra sem lehet  panaszom, ez most olyan mérkőzés volt, amelyen nem szereztünk gólt. Tény, hazai pályán jobb eredményre számítottam, mint ahogyan a szurkolók is, de csak most kezdődött a bajnokság, hosszú még az idény.”

A vezetőség a napokban szerződtette még Hamar Ádámot a III. Kerületi TVE-től, illetve kölcsönbe érkezett a Haladástól Tóth Dávid.

„Voltaképp teljes a keretünk, csak egy támadót szeretnénk még szerződtetni. Ebben az idényben lényegesen kiélezettebb lesz a versenyfutás a feljutásért, mint az előző bajnokságban volt, s reményeim szerint az ETO is eséllyel pályázik az első két hely valamelyikére." 

Bár Mészöly Géza nem árulta el, információink szerint a várva várt támadó a 33 éves Remili Mohamed lehet a Vasastól, aki az előző szezonban 28 meccsen öt gólt szerzett az élvonalban, a pályafutása során összesen 183 találkozón lépett pályára az NB I-ben és harminc gólt jegyzett. Az NB II 1. fordulójában a Vasasban már nem is lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Hamar Ádám (III. Kerületi TVE), Tóth Dávid (Haladás, kölcsönben), Baracskai Roland (Mezőkövesd), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Jakab Dávid (MTK), Koltai Tamás (Paks), Mervó Bence (DAC – Szlovákia), Tar Zsolt (Puskás Akadémia, legutóbb Csákvár, kölcsönben), Marko Vukaszovics (szerb-magyar, FK Vojvodina – Szerbia)
Távozók: Beliczky Gergő (Kaposvár), Daru Bence (Paks – kölcsönből vissza, onnan Nyíregyháza), Gyagya Attila (Ménfőcsanak, szabadon igazolhatóként), Pálfi Donát (Gyirmót), Rokszin Ádám (Vasas), Szatmári Lóránd (Vasas, szabadon igazolható), Szabó Lukás (szlovákiai, Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként), Zamostny Balázs (szabadon igazolható)

2019.07.05 19:16:43

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN (riport), TÖRÖK ATTILA (fotó), FÜZESI BÁLINT, TÖRÖK DÁNIEL (percről percre)

Rengeteg helyzete volt a dunaszerdahelyieknek, ám gólt csak az angyalföldiek szereztek.

2019.07.03 07:46:51

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha a fiatal tehetség jobb vagy azonos produkcióra képes, mint idősebb riválisa, akkor a fiatalabb játszik.”

2019.07.02 09:32:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A nyitányon az ETO az Ajkához, az MTK a Csákvárhoz, a Vasas a Doroghoz látogat.

2019.06.30 08:52:38

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN, TUMBÁSZ HÉDI

Ha a csapat feljut az élvonalba, vállalja az NB I-es tagságot, nem lenne pénzügyi akadály.

2019.06.13 21:28:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Az NB II-ben is pörög a piac – válogatott középpályás Gyirmóton, házi gólkirály Győrben, exfradista játékos Szegeden.