NB II: legutóbb az izraeli élvonalban szereplő támadót igazolt a Vasas

Vágólapra másolva!
2019.12.23. 19:31
null
Gyorsan egymás tenyerébe csapott Vernes (jobbra) és Nagy Miklós (Fotó: vasasfc.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos honlapján tudatta, három évre szóló szerződést kötött az izraeli élvonalbeli Hapoel Kfar Szabánál a múlt hét végén szerződést bontó Vernes Richárddal.

 

A mindkét szélen és csatárként is bevethető magyar futballista a nyáron a Diósgyőrt elhagyva szerződött a másodosztály rájátszását megnyerő gárdához, amely 14 fordulót követően a 9. helyen áll az élvonalban.

A 27 éves Vernes az idényben csupán négy bajnokin jutott szóhoz, összesen 151 percet játszott, s szerződése felbontása után szabadon igazolhatóvá vált.

Nem sokáig maradt klub nélkül Vernes, a másodosztályban szereplő Vasas ugyanis hétfőn délután hivatalos honlapján bejelentette a szerződtetését.

„Céljaink eléréséhez – a fiatal, saját nevelésű, tehetséges játékosok fokozatos beépítése mellett – a jelenlegi keretünk felfrissítése, néhány poszton történő megerősítése is szükséges. Inkább a minőségre törekszünk ebben, mint a mennyiségre, és véleményem szerint Vernes Richárd komoly erősítést jelenthet számunkra a támadószekcióban. Szakmai stábunk mai cseréjét követően ezzel a ›villámigazolással‹ is bizonyítani szeretnénk, hogy komoly terveink vannak a Vasasnál és teszünk is azért, hogy ezeket megvalósítsuk” – idézte Nagy Miklós klubigazgatót a vasasfc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik