NB II: Ajkára igazol a zalai kapus, Kecskemétről pótolnák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 18:13
Ma délben a Csank János által vezetett szakmai stáb irányításával, 23 játékossal megkezdte a felkészülést a ZTE a labdarúgó NB II 2015–2016-os idényére.

A klub honlapjának tudósítása szerint az első edzés előtt az új tréner, Csank János elmondta, hogy magyar szinten még mindig sok szurkolót érdekel a ZTE szereplése, ezért különösen fontos, hogy a hazai mérkőzéseken megalkuvást nem tűrő, játékban és akaratban is erős csapatot lásson a közönség. Csank János elmondta, hogy magyar szinten még mindig sok szurkolót érdekel a ZTE szereplése, ezért különösen fontos, hogy a hazai mérkőzéseken megalkuvást nem tűrő, játékban és akaratban is erős csapatot lásson a közönség.

A szakadó esőben zajló első edzésen 20 mezőnyjátékos és 3 kapus vett részt.

A tréningen egy új arc tűnt fel, a próbajátékon lévő 1994-es születésű kapus, Kovács Dániel, aki Kecskemétről érkezett. Czirjék Zoltán viszont szerződést bontott a klubbal. A kapus a ztefc.webnode.hu információi szerint Ajkán folytatja pályafutását, ahol Jánosa Tiborral küzdhet meg a csapatba kerülésért.

Az elmúlt idényben Króner Martin és Délczeg Gergely is kölcsönben szerepelt a ZTE-nél. Előbbi nem vett részt a mai tréningen, utóbbi viszont a szurkolói portálnak elmondta, hogy szeretne maradni Zalaegerszegen, de ez anyaegyesületén, a Honvédon is múlik.

Fabio Nascimento de Oliveira továbbra is képben van a ZTE-nél, ugyanis a brazil játékos tervei szerint július elején teszi majd le a magyar állampolgársági esküt, így nem számítana külföldinek, de jelen állás szerint Békéscsabára szerződik, így nem is vett részt a ZTE mai edzésén.

Simonfalvi Gábor a napokban szerződést hosszabbított, így a csapatkapitány biztosan marad, azonban Kovács Gergő maradása még kérdéses, mivel még nem tudtak megegyezni vele a vezetők.

A zalaiak erősíteni is szeretnének, képben vannak korábbi győri és gyirmóti játékosok, így Magasföldi József is, de konkrétum még nincs az ügyben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL

Érkezők: Gyagya Attila (KTE)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Kocsis Adrián (Kozármisleny)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Fabio (brazil, Puskás Akadémia), Kovács Dániel (KTE – próbajáték), Magasföldi József (Gyirmót FC Győr)

Távozók: Czirjék Zoltán (Ajka), Károly Bálint (szabadon igazolható), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Denis Grbic (szlovén, szabadon igazolható), Kovács György (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Délczeg Gergely (Honvéd, ?), Króner Martin (DVSC)

Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik